Лайм

Віталій Козловський вперше показав обличчя свого маленького сина

Сьогодні первістку виконавця виповнилося 7 місяців

Рівно сім місяців тому Віталій Козловський вперше став батьком. Саме цю дату співак і військовослужбовець ЗСУ символічно обрав, аби показати обличчя свого Оскара. Маленький син артиста знявся в новому татовому кліпі під назвою "Сину".

Про вихід відео співак повідомив на своїй сторінці в Instagram. "Я хотів, щоб цей кліп вийшов на півріччя сина. Але через переведення по службі та від'їзду я не міг закінчити роботу вчасно. Тому довелося відкласти", - поділився Козловський.

Читайте також: Рядовий солдат в оркестрі: Віталій Козловський розповів про свою службу у ЗСУ.


Також співак розповів, що цей кліп став подарунком для його сім'ї. У дописі Віталій подякував усім, хто був дотичний до створення відеороботи.

"Це не просто кліп, який виходить, має коротке життя і йде в архіви. Це те, що назавжди! Коли Оскар буде дорослим, коли у нього будуть свої діти, він зможе переглядати це відео і завжди пам’ятати, який він був маленький, якими були ми поряд з ним, скільки тепла і любові було навколо", - наголосив щасливий батько.

Син Віталія Козловського Фото: Скріншот

Окрім маленького Оскара у кадрі також з'являється дружина Віталія Козловського Юлія Бакуменко. Про одруження зі своєю піарницею співак розповів на початку квітня. Пару довго підозрювали у романі, але нещодавно вони оформили свої стосунки офіційно.

Віталій Козловський із сім'єю Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

У коментарях під кліпом традиційно розпочалося бурхливе обговорення, на кого схожий хлопчик: на маму чи на тата.

"Оскар - копія матусі, в народі кажуть, буде щасливий. Дай Бог", "Очі таткові", "Копія мама", "Оскар схожий на Віталія, у вас дуже гарний хлопчик", "Нехай тато на мене не ображається, але малюк дуже схожий на матусю ”, - пишуть користувачі соцмережі.

Оскар Фото: Скріншот

Більше кадрів з Оскаром дивіться у кліпі Віталія Козловського "Сину".

Раніше Віталій Козловський розповів про свій досвід партнерських пологів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також