Лайм

Егоїстичний самозахист: 50-річна кохана Фагота пояснила, чому не наважилась народити дитину

Дизайнерка не бачить себе в ролі матері

Олег "Фагот" Михайлюта живе у цивільному шлюбі з дизайнеркою Ольгою Навроцькою вже 15 років, але пара так і не народила дітей. 50-річна власниця бренду NAVRO називає себе чайлдфрі, хоча не приховує, що у них з фронтменом гурту ТНМК, який має сина-підлітка, були спроби завести спільну дитину.

В інтерв'ю Аліні Доротюк дизайнерка, режисерка і письменниця зізналася, що не могла завагітніти через проблеми зі здоров'ям, проте згодом зрозуміла, що материнство – не її тема.

Читайте також: Вирішив її підколоти: Фагот з ТНМК розповів про розмову з колишньою дружиною з Росії.

Фагот і Ольга Навроцька Фото: instagram.com/fahot

"У мене нема такого натхнення, щоб прикладати стільки зусиль, щоб це зробити, - сказала вона. - Я думаю, що це моя якась дитяча позиція, що я не хочу брати на себе таку величезну відповідальність і відчувати стільки болю за іншу людину. У мене є Фагот, мама, сестра, племінники, їхні тварини, Україна, українці - мені досить. Може це моя емпатичність, може щось психологічне, але я розумію, що я просто тупо не можу. Не можу і не хочу".

Навроцька додала, що не хоче приводити іншу людину у "важкий" і "складний" світ, особливо в період повномасштабного вторгнення.

"Коли війна почалася, я зрозуміла, що ми в пеклі живемо. Воно [життя], звичайно, класне і красиве, і багато чого в ньому гарного, але це пекло. Дуже багато несправедливості, дуже багато болю, і я це відчуваю фізично", - зізналася вона.

Також Ольга не розглядає усиновлення. Дизайнерка захоплюється вчинком подруги Наталії Могилевської, яка під час війни удочерила двох дівчаток, проте сама на такий крок не готова.

Читайте також: Могилевська в День усиновлення розповіла, як наважилася стати матір'ю двом дівчаткам.

Олег Михайлюта з сином від попередніх стосунків Фото: instagram.com/fahot

Незважаючи на те, що Навроцька не готова взяти на себе відповідальність за дитину, інфантильною вона себе не вважає.

"Я можу взяти відповідальність за величезну кількість людей на проектах, я несу відповідальність за свою родину. Я не можу сказати, що я інфантильна, - заявила вона. - Я можу взяти відповідальність за сто людей на площадці, як режисер, навіть в тому, що я ніколи не робила - я це зроблю. А за маленьку людину - не можу. Я думаю, що це самозахист, скоріш за все, такий егоїстичний самозахист".

З сином Фагота від попередніх стосунків Ольга підтримує стосунки, хоча, як вона зізнається, бачаться вони не часто.

"Він зараз підріс, він такий класний, - висловилася вона про 14-річного Нікіту. - Коли ми бачимось - мені є про що з ним поговорити вже. Ми з ним не близькі друзі, але у нас дуже класне спілкування, коли ми бачимось. Я в захваті від того, як він формулює. Ми можем поговорити про якісь комп'ютерні ігри, про життя, про війну".

Раніше співачка Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також