Лайм

"Завжди дитина": син Дмитра Коляденка висловився про свого епатажного батька

Пилип - єдиний син артиста

Дмитро Коляденко – ексцентричний артист, який поєднує в собі багато талантів. Кожен його вихід на публіку ефектний і незабутній, і навіть у свої 53 роки шоумен не перестає дивувати своїм яскравим вбранням та епатажними витівками. Син співака і актора Пилип розповів, як на нього вплинув образ знаменитого батька та які якості він перейняв у нього.

У новому випуску проєкту Маші Єфросиніної "Іспит. Нова реальність" соліст Kadnay і засновник проєкту Phil it зізнався, що вважає себе "маминим синочком", оскільки саме мама-хореограф займалася його вихованням після розлучення батьків. Проте тато завжди був присутнім у житті сина-музиканта.

Читайте також: Ми не спілкуємося: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик.

Фото: instagram.com/philipp_kolyadenko

"Батько дає багато свого. Багато творчості в нього. Він завжди дитина - це теж добре. Це теж класно відчувати це життя таким чином, навіть зараз", - вважає він.

Пилип Коляденко зізнався, що мама дала йому віру в себе, а тато – віру в людей. За словами 31-річного музиканта, його батько має добре серце і завжди готовий усім допомогти.

"Тато дав віру в людей. Тому що найдобріших людей я мало знаю. Тато готовий допомагати всім, готовий посміхатись всім, готовий ділитись всім. Я не знаю, навіщо він це робить, але в цілому він доброї душі людина. Тобто він емоційно важкий, в нього були перепади абсолютно різні в житті, але внутрішньо він ще супер добрий. Він приймає це життя через доброту, через серце. Кожного приймає через серце", - розповів син Дмитра Коляденка.

Саме ці якості Пилип, за його словами, він перейняв у свого батька.

Пилип Коляденко - син Дмитра та Олени Коляденків. Творчі батьки хлопчика розлучилися, коли йому було 10 років. Пилип підтримує близькі стосунки і з мамою-хореографом, і татом-співаком. Окрім цього у добрих взаєминах перебуває і колишнє подружжя. Дмитро грає у виставах Олени, що до сліз зворушує їхнього сина. Хлопець завжди мріяв побачити свого батька на сцені.

Фото: instagram.com/kolyadenkodima_official

Раніше Дмитро Коляденко, який стоїть на військовому обліку, прокоментував тему мобілізації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також