Лайм

52-річний Дмитро Коляденко, який стоїть на військовому обліку, прокоментував тему мобілізації

Зірка зробив чітку заяву

Дмитро Коляденко, якого підозрюють у романі з Іриною Білик, висловився щодо можливої мобілізації. Так, хореограф і телеведучий заявив, що вже стоїть на військовому обліку, і у разі отримання повістки готовий долучитися до захисту рідної країни від ворогів.

Про відповідне рішення знаменитість повідомив в рамках телемарафону "Єдині новини". Він додав, що під час повномасштабної війни залишається вдома, у Києві.

Читайте також: Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес".

Дмитро КоляденкоФото: instagram.com/kolyadenkodima_official

"Я на обліку. Все чесно. Всі знають, що я у Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звісно, я буду там. Це мій обов'язок. Я ж чоловік", - зазначив Коляденко.

Дмитро, як відомо, продовжує працювати у театрі. На його думку, у період повномасштабної російсько-української війни вистави отримали інші сенси і стали своєрідним способом для українців зцілитися та відволіктися від негативних новин.

"Мені здається, зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія – допомагати людям зі сцени. Ми, актори, як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, бо вистави дають світло. Люди приходять і забувають, що триває війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від часу, бо є мистецтво і драматургія. Мені здається, що це правильно бути мені поки на сцені і тішити глядача України", - пояснив шоумен.

Читайте на тему: Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації.

артист продовжує працювати у театрі. Фото: instagram.com/kolyadenkodima_official

Нагадаємо, 52-річний чоловік реалізував себе у різних професійних напрямках: і танцюриста, і ведучого і навіть музичного виконавця. Був у шлюбі з хореографкою Оленою Коляденко, з якою прожив 10 років. Кілька років зустрічався зі співачкою Іриною Білик, і про їхні стосунки досі у мережі можна знайти чимало пліток.

Має сина Філіпа від шлюбу з Коляденко. Хлопець, як відомо, є учасником гурту RADNAY, навчався в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Назар Грабар відповів, як реагує на хейт через своє звільнення в запас ЗСУ

Назар Грабар звільнився в запас ЗСУ після загибелі брата, бо залишився єдиним годувальником в родині - танцівника критикують

З мечем у руці та метеликом на плечі: Букінгемський палац показав офіційний портрет Чарльза III

Букінгемський палац показав офіційний портрет короля Великої Британії Чарльза III - що символізує картина, як вона виглядає

Показали заклик на весь світ: українська делегація на "Євробаченні-2024" отримала штраф через порушення

На Євробаченні 2024 українська делегація отримала штраф за демонстрацію заклику звільнити військовополонених захисників Азовсталі