Лайм

Стендапер Антон Тимошенко відреагував на рейд ТЦК після його концерту у Черкасах

Комік відповів, коли прокоментує ситуацію

Після концерту "Океану Ельзи" у Києві працівники ТЦК перевірили документи у глядачів стендап-шоу коміка Антона Тимошенка у Черкасах. До стендапера за коментарем звернулися шанувальники його гумору, ось тільки отримати його вони зможуть на наступному концерті.

"Приходьте на шоу, написав вам смішну програму, посмієтеся. А в кінці ще й можливо зможете оновити свої дані. Також всі, хто просили мене дати коментар, я дам його на стендапі. Приходьте на стендап - будуть вам коментарі. Прийшов на стендап, купив квиток, задонатив - получив коментар. Не прийшов на стендап - х*й тобі, а не коментар", - відреагував Тимошенко у себе в Instagram-історіях.

Читайте також: Після скандалу з ТЦК: кількість людей на другому концерті "Океану Ельзи" просто вразила.

Фото: instagram.com/anton_tymoshenko

У наступній "сторіз" комік нагадав, що військовим вхід на його стендап-шоу безкоштовний: "Можете зареєструватися, прийти на стендап, бути в приміщенні, бо нашо ото перед входом стоять".

Також стендап-артист опублікував афішу з розкладом своїх наступних концертів в рамках його всеукраїнського туру. І пообіцяв невдовзі анонсувати додаткові стендап-шоу у Києві та Львові.

Фото: instagram.com/anton_tymoshenko

Нагадаємо, співробітники територіального центру комплектування нагрянули на виступ Тимошенка у Черкаській філармонії, який відбувся 12 жовтня. Працівники ТЦК масово перевіряли документи у чоловіків, чим викликали невдоволення місцевих жителів, які заявляли, що Антон - "людина, яка збирає і передає мільйони на потреби ЗСУ".

Раніше скандал навколо ТЦК та "Океану Ельзи" прокоментував український письменник Андрій Кокотюха.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також