Лайм

Куди зникла епатажна ведуча Олена Філонова, яка збиралася в мери Києва

Як змінилася відома блондинка

Олена Філонова - телеведуча, журналістка, блогерка, дизайнерка жіночого одягу, племінниця модельєра Олексія Залевського, який нещодавно зізнався у невиліковній хворобі. Любителька епатажу запам'яталася образом "дурної блондинки", який вона використовувала на телеекранах. Де зараз епатажна зірка "Ревізора", яка у 2020 році була претенденткою на посаду київського міського голови – далі у нашому матеріалі.

Читайте також: Де зараз Ольга Фреймут, яка до повномасштабної війни не зникала з телеекранів.

Фото: facebook.com/elena.filonova.3

Філонова родом з Києва, їй 40 років. Відомою українському глядачеві Олена стала завдяки шоу "Хто проти блондинок?" на Новому каналі. Епатажна дівчина відразу ж привернула увагу продюсерів, і вони запропонували їй ще кілька проєктів, таких як "Я - герой", "Пий, якщо зможеш", "Світлі голови", "Пакуй валізи" та "Піраньї".

Пізніше Філонова стала частиною команди "Ревізора", де відповідала за б'юті-рубрику. Ведуча перевіряла салони краси і косметологічні центри, поки її колега по сезону Микола Тищенко інспектував ресторани.

Фото: facebook.com/elena.filonova.3

Олена Філонова, яка називає себе "дівчиною-брендом", активно веде свій блог в Instagram, за яким слідкують мільйон користувачів соцмережі. Блогерка ділиться з підписниками історіями про свої походи магазинами, рекламує власний бренд одягу, показує свої подорожі. Крім цього, своїм блогом Філонова бореться зі стереотипами і виступає проти дискримінації людей з зайвою вагою.

Читайте також: Де зараз і чим займається під час війни "Тамбовський вовк" з "Кварталу" Валерій Жидков.

Фото: instagram.com/efilonova

У вересні 2020 року епатажна телезірка заявила, що йде у мери Києва. Спершу заяву Філонової сприйняли як хайп, але її слова підтвердив документ, опублікований на сайті КМДА.

"Я розумію, що вам смішно, але все це серйозно. Я хочу, щоб ви подивилися на мене з іншого боку, і не сприймали мене як людину, у якої не вистачить сил змінити щось на краще", - говорила вона.

Фото: facebook.com/elena.filonova.3

Після початку повномасштабної війни Олена Філонова зайнялася волонтерством. Вона передавала гуманітарну допомогу нужденним українцям, військовим ЗСУ, постраждалим від війни тваринам, підтримувала благодійні заходи.

Читайте також: Переніс інсульт і переїхав до Чернігова: куди зник харизматичний ведучий "Миколиної погоди".

У червні 2022 року Філонова поскаржилася на проблеми зі здоров'ям та людей, які наживаються на гуманітарній допомозі.

"Це мабудь останній раз коли зможу відправляти. Чому? Тому що поляки наші партнери, не надають більше, моє здоров‘я має бути на першому місці оскільки мені потрібна серйозна реабілітація та і люди багато обманюють мене та мою команду, багато тих хто просто наживається на цьому. Важко стало відрізняти тих, хто справді потребує, - розповідала Олена в своєму блозі. - Скажу так, ті хто нажився не чесно на цьому, це буде на вашій совісті, як каже моя Мама: "в небесной канцелярии все записано". Я і так зробила багато та довго, вже більше ніж 2000 сімей ми нагодували, також наших військових ЗСУ та ТРО. Не забули і про тваринок. Що змогла те і зробила, поки мене критикували я допомагала зі своєю командою".

Фото: instagram.com/efilonova

З липня 2022-го на сторінці Філонової стали з'являтися фото з Монте-Карло (Монако), Парижа (Франція), Кракова (Польща), Мілана (Італія) та інших міст.

Фото: instagram.com/efilonova

Фото: instagram.com/efilonova

Де зараз знаходиться зірка епатажу - достеменно невідомо. Ймовірно, вона живе у Франції - саме таке місце розташування можна побачити в її профілі в Instagram.

Фото: instagram.com/efilonova

У жовтні 2024 року дядько Філонової Залевський розповідав, що його 40-річна племінниця подорослішала і намагається менше використовувати образ "блондинки-дурочки". За словами модельєра, Олена є успішною дизайнеркою, вона випускає колекції жіночого одягу, який продається за тисячі євро.

Фото: instagram.com/efilonova

Дізнайтеся також, де зараз Світлана Вольнова, яку називали першою українською світською левицею.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також