Лайм

Без Зеленського: Фоззі з ТНМК склав власний рейтинг президентів України

Музикант розкрив свого фаворита і аутсайдера

Музикант і волонтер Олександр "Фоззі" Сидоренко склав власний рейтинг президентів України. Діяльність Володимира Зеленського учасник гурту ТНМК оцінювати не брався, оскільки його президентська каденція ще не закінчилася. Також артист не приховував, що не підтримував нинішнього главу держави на виборах.

"Для того, щоб оцінювати Зеленського треба, щоб з'явився наступний президент. Щоби повністю протягом усієї його каденції розглядати. Те, що я за нього не голосував - ні, не голосував", - заявив артист в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Читайте також: Поїдає себе за війну: зірка "Жіночого кварталу" Песик висловилася про зовнішні зміни Зеленського.

Олександр "Фоззі" Сидоренко Фото: instagram.com/metamorefozzey

На першому місці у президентському списку Фоззі – Віктор Ющенко, який був третім президентом України. "Дуже недооцінена особа, - вважає музикант. - Йому не вистачило багато всього, але і багато чого було зроблено".

Останнім в його рейтингу знаходиться президент-втікач Віктор Янукович, а четверте місце розділили Леонід Кравчук і Леонід Кучма. На думку Сидоренка, перший і другий президенти України "одного поля ягоди".

Читайте також: Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня сім'я.

Пояснюючи ставлення до п'ятого президента Петра Порошенка, Фоззі сказав: "Порошенко, ставши президентом не дуже відрізнявся від Зеленського на старті. Все ж таки він адепт з Кучмівської системи, яка називалася, відома за піснею: "Папа решает, а Вася сдает". Але під тиском обставин ворога і суспільства він змінився".

"У кожного українського президента є лише один маневр - правішати, - продовжив він. - Навіть Янукович правішав наскільки він міг, на два децибели. І вони правішали. Там, Зеленський наскільки зараз змінився, так само і Порошенко змінився. І українське суспільство як жінка, яка витратила на цього чоловіка свої найкращі продуктивні роки, шкодувало, що воно витратило на Порошенка, а Порошенко - інший".

Володимир Зеленський Фото: instagram.com/zelenskyy_official

Наостанок соліст гурту "Танок на майдані Конґо" сказав, що зараз його більше хвилює не минуле, а що буде з Україною в майбутньому.

"Минуле нам вже не змінити, можна його проаналізувати. Але від рішень, які зараз відбуваються і які приймати в тому числі Зеленському, великою мірою залежить майбутнє цієї країни і населення цієї країни, - вважає музикант. - Ми в такому куті рингу зараз, і попереду чемпіонські раунди".

Раніше Фагота з ТНМК обурила заяву Олега Скрипки щодо мобілізації артистів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також