Лайм

Олена Кравець розповіла про "початок роману" з Бредом Піттом

Романтика з актором сталася уві сні

Олена Кравець, яка порівняла себе з мегазіркою світового масштабу, несподівано заговорила про "свого колишнього" з Голлівуду - Бреда Пітта. Комедійна акторка і ексучасниця Студії "Квартал 95" поділилася романтичною історією, що сталася з нею уві сні.

"Всю ніч снився Бред Пітт, - розповіла артистка у своєму Телеграм-каналі. - У нас з ним починався роман. Він соромився трохи, коли запрошував мене на свої зйомки в Мексиці і надсилав романтичні листівки в повідомленнях. У вайбер".

Читайте також: "Як ідіотом, треба народитися": Олена Кравець почула в словах легендарного Ступки про себе.

Фото: instagram.com/lennykravets

"Я спала і навіть уві сні не вірила, що таке можливо, була в захваті від його очей, голосу та обережних рухів у наших стосунках, - продовжила вона. - Згадувала всю свою англійську та намагалася робити вигляд, що не здивована його увагою до мене. Дурочка".

Кравець додала, що вранці прокинулася з усмішкою. За її словами, сон був настільки яскравим та емоційно забарвленим, що вона ледь повернулася до реальності.

"Як же класно було, дівчата! Як уві сні!", - з усмішкою написала 47-річна Олена. - Сьогодні по-новому буду дивитися на нього, певно. Як на колишнього”.

У коментарях із гумором відреагували на сон знаменитості. "Розійшлися, бо ви його кинули. Тобто прокинулися", - написала одна з підписниць каналу акторки. Інша додала, що це не Олена буде дивитися на Бреда Пітта як на "колишнього", а оскароносний актор на Кравець, як на "колишню".

Фото: t.me/lenny_kravets_INFP

Раніше Олена Кравець зізналася, що не спілкується із сім'єю своїх кумів Зеленських.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також