Лайм

Маша Єфросиніна і Денис Христов посперечалися, чи "на часі" кохання під час війни

Ведуча не погодилася з думкою свого гостя

Телеведучий і волонтер Денис Христов, який займається евакуацією людей з зони бойових дій, став гостем проєкту Маші Єфросиніної "Екзамен. Нова реальність". Під час інтерв'ю герой нового випуску і інтерв'юерка посперечалися про доречність особистого життя під час війни.

40-річний Христов заявив, що не заводить серйозних стосунків, оскільки переконаний, що його потенційна обраниця відмовлятиме його від поїздок на лінію фронту. Єфросиніна, яка чекає на чоловіка з війни, не погодилася з думкою свого співрозмовника.

Читайте також: Доволі довгий період життя: стендапер Антон Тимошенко розповів про свій досвід вільних стосунків.

Денис Христов Фото: instagram.com/denys_khrystov

"Якщо ти повністю зануриш в життя почуття, рано чи пізно жінка, дівчина, яка тебе дуже любить, вона з тобою сяде на розмову: "Значить так: або я, або ось та бабуся з того п*зд*ца, куди ти поїдеш". Перед тим як, умовно, зайти в той будинок, я зараз не думаю про це, я просто беру і іду в цей будинок. А якщо буде почуття, вона мене просто залишить тут на цьому місці і не буде тієї роботи, яка зараз", - висловився Денис

"Ні", - заперечила гостю Єфросиніна. Марія переконана, що коли людина щиро кохає, то вона зважає на життєвий вибір і справу свого партнера.

"А як купа жінок чекають сидять своїх чоловіків, включаючи твою покірну слугу, - сказала Єфросиніна. - Коли є справжнє почуття, Денис, люди рахуються зі справою одне одного і з вибором одне одного".

Читайте також: Жодних з'ясовувань стосунків: Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з чоловіком-військовим.

Маша Єфросиніна з чоловіком-військовим Тимуром Хромаєвим Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Денис Христов упевнений, що під час війни не на часі заводити сім'ю, але запевнив, що він дуже хоче закохатися і стати батьком.

"Зараз поки не на часі, але я дуже хочу. Я дуже хочу дітей, я хочу закохатися так, щоб метелики були всюди. Я дуже хочу. Це буде, обов'язково буде, але зараз війна", - додав волонтер.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення Денис Христов працював телеведучим хітпараду і ранкового шоу Guten Morgen на телеканалі М1. Після 24 лютого 2022 року став їздити в гарячі точки та розвозити гуманітарну допомогу, а згодом й евакуювати бабусь і дідусів з прифронтових сіл та міст. Має позивний "Голландець".

Фото: instagram.com/denys_khrystov

Раніше суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася, що більше не хоче мати дітей та пояснила чому.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також