Лайм

«Тепер ти на рідній землі»: вдова Сивохо дала зрозуміти, що його поховали в Донецьку

17 жовтня 2023 року помер український телеведучий та шоумен Сергій Сивохо. У день його смерті вдова - Тетяна Сивохо - написала теплі слова про чоловіка, згадавши, що він "на рідній землі", чим дала зрозуміти, що поховати Сергія могли у тимчасово окупованого Донецьку.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Вона зазначила, що вже рік минув відтоді, як помер її чоловік - артист та шоумен Сергій Сивохо, що родом з тимчасово окупованого Донецька.

"Час летить стрілою. Рік минув як тебе немає з нами, Сергію. Рік як день. Час не лікує. Добра, розумна, талановита людина! Поруч із тобою завжди було тепло і надійно. Ти був дуже різнобічним, любив грати в "Що? Де? Коли?"., обожнював Лігу Сміху і був у ній до останнього".

Вдова Сивохо згадує також його кроки в політику: "Пішов у політику заради того, щоб повернути Донецьк в Україну. Ти підтримував і допомагав усім кому міг, навіть уже будучи тяжко хворим".

Фото: facebook.com/tatiana.sivokho


Фото: facebook.com/tatiana.sivokho


Пише також про гуманітарну допомогу, зауважуючи, що він хотів встигнути "полагодити цей світ":

"Гортаю фотографії останніх двох років - тонни гуманітарки. Обладнання та ліки для госпіталів. Продукти та одяг для біженців. Наче хотів встигнути "полагодити" цей світ, поки ще билося твоє серце. Ми будемо пам'ятати тебе таким!"

"Ти щиро вірив, що повернешся в рідний український Донбас! Тепер ти на рідній землі, спочивай з миром моя любов!", - наостанок вказує Тетяна Сивохо.

Відповідний допис вдова шоумена опублікувала також і на його сторінці в Instagram, додавши фото могили Сивохо.

Фото: instagram.com/ciboxo/

Варто нагадати, що Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 у Донецьку, що з 2014 року перебуває під російською окупацією. Церемонія прощання з артистом, який помер у вівторок, 17 жовтня, о 5.40 ранку, відбувалася у столичному Жовтневому палаці в Києві.

Нагадаємо, раніше трагічну звістку про його смерть прокоментувала російська ведуча Тетяна Лазарєва, яка на початку 1990-х років грала разом із чоловіком у КВК, і після неодноразово зустрічалася з ним в рамках робочих проектів.

Новини партнерів

Читайте також