Лайм

Не витримав боротьби з хворобою: Тетяна Лазарєва прокоментувала смерть Сергія Сивохо

Ведуча поділилася архівними кадрами

17 жовтня обірвалося життя українського телеведучого та шоумена Сергія Сивохи. Трагічну звістку у соцмережах прокоментувала російська ведуча Тетяна Лазарєва, яка на початку 1990-х років грала разом із чоловіком у КВК, і після неодноразово зустрічалася з ним в рамках робочих проектів.

У Instagram Лазарєва опублікувала серію архівних кадрів із Сергієм та поділилася своїми спогадами про нього. Також у пості вона зазначила, що його життя забрала хвороба.

Читайте також: У 2020-му році Сивохо в бронежилеті засвітився на Донбасі: фото і відео викликали ажіотаж в мережі.

Фото: instagram.com/lazarevatut

"Сергій не витримав цієї довгої боротьби з болем. Помер мій улюблений дружок. Спочивай з миром, тому що цей світ у тобі завжди мир, як і любов твоя до нього. Найдобріший із найбільших моїх друзів. Співчуття рідним - мамі, дружині та синові. І всім нам, у яких він тепер лише у пам'яті. Але її так багато, Сергію! Нікуди не відпущу, завжди будеш зі мною", - йдеться у публікації жінки.

Фото: instagram.com/lazarevatut

"Пішов мій мудрий, веселий, добрий друг. Тримався довго, рятуючи всіх своєю любов'ю та готовністю підтримати будь-якої миті. Мої співчуття рідним. Зустрінемось, друже", - також написала Лазарєва на своїй сторінці у Facebook.

Фото: instagram.com/lazarevatut

Нагадаємо, після початку повномасштабної російсько-української Лазарєва підтримала нашу країну та засудила злочини російських агресорів. Більше того, на момент початку повномасштабного вторгнення росіянка знаходилась у Києві, де перебувала на зйомках "Ліги сміху". З України їй вдалось виїхати лише 10 березня, і допоміг їй у цьому Сергій Сивохо. Тоді у своїх соцмережах він показав спільний кадр з Тетяною та озвучив деякі деталі.

Читайте на тему: У 2020-му році Сивохо звільнили з РНБО після гучних скандалів: подробиці.

"Усім, хто хвилювався! Ми провели нашу подругу Тетяну Лазарєву і сьогодні вона вже у Кракові. Напевно їсть Краківську! Тата, дякую за оптимізм, за адекватність, за стріми твої, які такі потрібні зараз. І до зустрічі!" – йшлося у пості чоловіка, датованому 11 березня 2022 року.

Фото: instagram.com/lazarevatut

Офіційна причина смерті українського ведучого та шоумена поки не була озвучена, але, як повідомило видання "Обозреватель", він помер у Німеччині через хронічну хворобу легень. Напередодні підтвердження цієї новини росЗМІ поширили інформацію про те, що Сихово у критичному стані і перебуває у окупованому Донецьку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування