Лайм

"Якщо війна залишить народ без горілки - тут Путіну і песець": відомий російський публіцист вирішив допомогти ЗСУ

В ніч на 22 жовтня українські безпілотники долетіли до кількох областей Росії, уразивши одразу три спиртзаводи: два в Тульській області та один у Тамбовській. Російський публіцист Віктор Шендерович прокоментував тактику подібних українських ударів та зазначив, що готовий допомогти Збройним силам України знайти адреси інших спиртозаводів

Про це Шендерович написав на своїй сторінці в Facebook.

Він вказує, що йому така стратегія ударів здається перспективною:

"Нова стратегія ЗСУ здається мені перспективною. Західні санкції російське населення, як ми бачимо, виносить, не скривившись, - вже що-що, а затягувати паски люди навчені. Масову загибель власних співгромадян народ зустрічає стоїчно, що ж казати про загублених по периметру! Тим паче за це преміальні платять, яких у похмурому пейзажі за все життя не заробити".

Фото: facebook


Натомість зауважує, що якщо війна в Україні залишить російське населення без горілки, господар Кремля володимир путін отримає серйозніші наслідки:

"Але от якщо війна залишить народ без горілки - тут-то Путіну і песець. Зараз погуглю і перешлю командуванню ЗСУ адреси інших спиртозаводів. Сим переможеш".

Нагадаємо, начальник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України Андрій Коваленко вказував, що спиртзаводи у росіян використовуються для виготовлення не тільки спирту, але і палив для воєнних потреб і вибухових речовин. Тому вони і "потрапили під увагу" українських дронів.

Новини партнерів

Читайте також