RU  UA

Lifestyle

У мережі новий флешмоб: люди постять кумедні фото своїх ірландських вовкодавів - і це жах, які вони великі

Нерідко їх улюбленці виявляються більшими за своїх господарів

У соцмережах набирає популярність новий флешмоб - люди міряються розмірами своїх ірландських вовкодавів. І це жах, наскільки величезними можуть бути собаки цієї породи.

Ірландські вовкодави є одними з найбільш високих собак. Час походження цієї породи сьогодні невідомо, проте деякі кінологи стверджують, що це одна з найстаріших порід, і нібито вже в 400-х роках нашої ери вони активно використовувалися у якості мисливців. Звідси, власне, і назва породи.

Згідно зі стандартами Всесвітньої кінологічної федерації, висота цих собак в холці становить від 81 до 86 см. Вага може варіюватися від 40 до 55 кг. Як відзначають господарі вихованців, при своїх габаритах ірландські вовкодави відрізняються ласкавим, поступливим характером, нерідко й грайливістю.

Користувачі соцмереж публікують знімки своїх тварин на тлі автомобілів, інших порід собак, а іноді позують на фото й самі. Нерідко їх улюбленці виявляються більшими за своїх господарів.

  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин, при цьому тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Какие знаки Зодиака чувствуют себя одинокими и почему, рассказали специалисты - в списке оказались Водолеи, Тельцы, Девы, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Как в домашних условиях приготовить разные варианты салатов с красной рыбой, курицей, моцареллой и зеленью, чтобы удивить гостей на Пасху

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Украинский дизайнер Андре Тан продемонстрировал, какую одежду можно надеть в церковь на праздничное богослужение в честь Пасхи