Лайм

Міжнародний день дружби і іменини Вероніки: яке свято 30 липня

Які свята відзначають 30 липня

30 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Вероніки та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Міжнародний день дружби

30 липня по всьому світу святкують День дружби. Свято встановили резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 3 травня 2011 року.

У резолюції підкреслюється важлива роль цього свята в зміцненні дружніх відносин між різними народами. "Дружба між народами, країнами, культурами і окремими особами може надихнути на зусилля із забезпечення миру і дає можливість навести мости між товариствами, які шанують культурне різноманіття", - сказано в документі.

Щороку в День дружби в різних містах проводяться різні заходи: фестивалі, виставки, концерти, форуми, лекції, кінопокази. Всі вони спрямовані на зміцнення дружніх відносин в суспільстві, на поширення толерантності та привітності людей один до одного.

Народилися в цей день

Емілі Бронте, англійська письменниця, Генрі Форд, американський промисловець, Арнольд Шварценеггер, американський кіноактор і державний діяч австрійського походження, Жан Рено (справжнє ім'я Хуан Морено-і-Хедерік Хіменес), французький актор, Ліза Кудроу, американська актриса, рістофер Нолан, американський режисер.

Іменини

Вероніка, Лазар, Леонід, Марина, Маргарита.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям