Лайм

Знайомтеся, це Зуу: в мережі знайшли соню-кота, який виглядає як і всі ми вранці

Ви теж впізнаєте себе в цій домашній тваринці?

Користувачі соцмереж знайшли в Instagram кота на ім'я Зуу, який має всі шанси стати популярним мемом. Як жартують фоловери домашнього вихованця, це найбільш невиспаний кіт у світі, і він ідеально передає настрій, викликаний буднями і ранковими будильниками.

Аккаунт Зуу в Instagram далеко не новий, проте справжня слава до нього прийшла нещодавно. Сьогодні за його життям у соцмережі стежать майже 50 тис. фоловерів. Примітно, що на деяких знімках Зуу зображений з ще однією кішкою. Відповідно до опису аккаунта, звуть її Бокко.

Бокко зараз трохи більше трьох років, а ось Зуу молодший за неї майже на рік. Незважаючи на те, що обидві тварини можуть похвалитися об'ємною шерстю, породи у них різні. Бокко - екзотична короткошерста, а Зуу - екзотичний довгошерстий кіт.

Через форму мордочки і темну плями біля рота створюється враження, що Зуу весь час не досипає. Навіть коли він грається.

Фотографії домашнього вихованця збирають у соцмережі десятки тисяч лайків і сотні коментарів, в яких його називають "небувалим душкою". Фоловери пророкують Зуу велику славу у соцмережах і вже дискутують на тему того, які меми міг би прикрасити унікальний кіт.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати