RU  UA

Lifestyle

Гарбузовий суп-пюре з вершками: простий покроковий рецепт на перше

Для приготування ситного та вітамінного супу вам знадобиться менше години

Гарбуз - один з тих унікальних овочів, які піддаються усілякій обробці та використовуються в різних рецептах. Розглянемо сьогодні смачний, доволі ситний, а головне - корисний гарбузовий суп-пюре з вершками.

Коли ми говоримо корисний, то маємо на увазі саме властивості гарбуза, який містить в собі велику кількість вітамінів і живить організм кальцієм, магнієм, цинком та іншими корисними речовинами. До того ж рецепт приготування гарбузового супу дуже простий і не відніме у вас багато часу. Давайте почнемо збирати всі необхідні інгредієнти.

Для приготування гарбузового супу з вершками нам знадобляться наступний продукти: гарбуз (700 г), середньої величини морква (2 шт), цибуля ріпчаста (2 шт), рослинне масло (2 ст. Ложки), картопля (1 шт), кубик курячого бульйону (3 шт), вода (1 л), вершки жирні (1 склянка), мелений чорний перець (за смаком), сіль (за смаком). Сам процес буде складатися всього з кількох кроків.

Крок 1: Для початку варто вимити всі приготовані овочі. Порізати гарбуз на невеликі кубики, дрібно нарізати цибулю, моркву - подрібнити на тертці.

Крок 2: Розігріваємо духовку до 220 градусів. А поки вона нагрівається, поміщаємо до форми для запікання гарбуз, цибулю і моркву (попередньо посудину можна змастити соняшниковою олією). Дочекавшись необхідної температури, запікаємо овочі протягом 40 хвилин. Гарбуз, наприклад, має стати настільки м'яким, щоб вам не було важко проткнути його зубочисткою.

Крок 3: Наливаємо воду у велику каструлю кип'ятимо і відварюємо в ній картоплю. Дістаємо, нарізаємо її на скибочки і поєднуємо всі інгредієнти в посудині, де далі подрібнимо їх блендером до стану однорідного пюре.

Крок 4: Отриману масу виливаємо назад до каструлі та варимо ще близько 10 хвилин, при цьому не забуваємо помішувати. Вже в кінці додайте до супу перець та сіль. От і все, на цьому етапі ваш гарбузовий суп готовий до вживання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вони дивляться на світ інакше: які знаки Зодіаку мають нестандартне мислення

Астрологи назвали четыре знака Зодиака с нестандартным мышлением - Водолей, Близнецы, Стрелец, Рыбы

Зелена паста зі шпинатом вразить кольором і смаком: як її приготувати

Как в домашних условиях приготовить макароны с соусом из шпината и базилика, чтобы разнообразить свое меню оригинальным блюдом

Чи потрібно поливати картоплю на городі: відповідь досвідчених садівників

Как часто нужно поливать картофель на огороде, когда поливы проводить нельзя, а также сколько воды необходимо выливать под каждое растение