Лайм

Свята не за горами: 12 оригінальних подарунків жінці на Новий рік

Чим порадувати своїх близьких під час зимових свят

Щороку перед зимовими святами сотні чоловіків ламають голови над питанням "Що ж подарувати жінці на Новий рік?". Ми вирішили спростити цим хлопцям завдання і знайти найоригінальніші і круті варіанти подарунків для представниць прекрасної статі.

Прекрасним варіантом подарунка для жінки може бути парфум або якийсь елемент косметички. Але до вибору такого подарунка потрібно підходити відповідально. Якщо ви не знаєте точно, що саме подобається людині, краще подаруйте сертифікат на покупку парфумів або косметичних засобів.

Також непоганою ідеєю буде подарувати затишний светр, теплі милі тапочки або симпатичний зимовий плед. Якщо адресат подарунка любить читання, можна подарувати підбірку цікавих книг. Ну а в комплект до них можна додати набір смачного чаю, щоб зимовими вечорами можна було насолоджуватися ним за перегортанням сторінок.

Дуже корисний подарунок - сертифікат в салон краси. Майже всі жінки хочуть мати гарний вигляд, і далеко не у всіх вистачає часу на постійний догляд за собою. Тому похід в салон буде не тільки приємним, але і корисним заняттям.

Солодощі. Багато жінок їх обожнюють, хоч і дозволяють собі не завжди. Візьміть велику коробку, покладіть в неї найрізноманітніші цукерки і смакоту, туди ж можна покласти теплі шкарпеточки, піжаму або інші домашні затишні дрібниці. Цей бокс точно сподобається будь якій дамі. Тільки дізнайтеся, чи можна їй їсти цукор!

Такі ж бокси можна зібрати і з інших предметів. Наприклад, з плюшевих іграшок, канцелярії, печива та інших милих дрібниць.

Якщо ви не знаєте, що подарувати, але хочете влаштувати сюрприз, замовте доставку букета. Багато сервісів таких доставок також пропонують цукерки, листівки та інші додаткові дрібниці.

Відмінним подарунком можуть стати прикраси. Вони не обов'язково повинні бути дорогими. Можна вибрати невеликий кулон або акуратні сережки. Також, якщо ви шукаєте більш зворушливий подарунок, можна купити прикрасу у формі якогось важливого і символічного для вас предмета - коляски, літака, поїзда, іграшкового ведмедика, сердечка і так далі.

  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії