Лайм

Рік білого металевого щура: що потрібно знати про новий 2020-й

Що чекає вас в новому році, як потрібно себе вести, як одягатися і що не можна вішати на ялинку

Яким буде новий рік, що він несе за собою, як правильно його зустріти і чому потрібно уникати принтів з тваринами? Про все це ми розповімо в цій статті. Також наші експерти підготували для вас короткий астрологічний прогноз на рік білого металевого щура.

Як правильно зустріти рік білого металевого щура

Білий щур любить світлі тони і все блискуче. Тому варто вибрати білий, бежевий, кремовий і інші подібні кольори. І прикрасити свій образ блискучими аксесуарами. Ялинку теж варто прикрашати в світлій гаммі, додаючи їй якомога більше блиску гірляндами і дощиком.

А ось чого ні в якому разі не можна робити, так це використовувати у своєму вбранні або декорі тваринні принти і зображення представників сімейства котячих. Також на ялинку не можна вішати фігурки і зображення котів, тирів, леопардів. Це правило існує тому, що символ року може злякатися і втекти, забравши з собою удачу.

Як себе вести в новому році

У багатьох легендах щур згадується як дуже мудра і спокійна тварина. Тому в новому році потрібно намагатися діяти розмірено, обдумувати кожен крок, уважно спостерігати за ситуацією. Також варто позбутися від зайвих переживань і постаратися ставитися до всього спокійніше. Постарайтеся дивитися на речі філософськи, адже, як то кажуть, "все пройде, і це теж".

Також в 2020 році важливо бути скромніше, терплячіше і не зациклюватися на своєму егоїзмі. Прислухайтеся до порад близьких, не бійтеся попросити допомоги. І ні в якому разі не опускайте руки на шляху до своїх цілей.

Астрологічний прогноз на 2020 рік

У новому році багато хто може кардинально змінити своє життя. Представників практично всіх знаків Зодіаку чекають кардинальні зміни. До кращого або ні, залежить тільки від вас. Головне послання року - "Хто важко працює і довіряє своєму серцю, не загубить свій шлях". Тому намагайтеся прислухатися до своїх почуттів, і не дозволяйте собі лінуватися.

Також в цьому році вірогідні позитивні зміни в особистому житті. Якщо ви давно хотіли поміняти щось в цій сфері, дійте і не бійтеся помилок, доля сама приведе вас до потрібної людини.

Що стосується фінансів і здоров'я, все буде в порядку у тих, хто уважно стежить за цими аспектами свого життя. Якщо ви бережете свій організм і свої кошти, вам не доведеться мати з ними серйозних неприємностей. Але якщо ви ставитеся до здоров'я і грошей легковажно, вас можуть чекати масштабні засмучення.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка