Лайм

Після лісових пожеж в Австралії люди з усього світу шлють пораненим коалам рукавиці: фото

Любителі тварин згуртувалися, щоб врятувати коал з обпаленими лапами

З тих пір, як в листопаді в Австралії почалися лісові пожежі, десятки коал були врятовані і відправлені в ветеринарні клініки для лікування. Багато з цих сумчастих зараз лікуються від опіків на лапах. Для захисту тварин від подальших травм австралійські волонтери закликали активістів відправляти рукавиці ручної роботи в найближчі лікарні. Видання GoodNewsNetwork пише, що на заклик відгукнулися умільці зі всього світу.

Дитинча коали у в'язаній ковдрі Фото: Koala Hospital Port Macquarie

Мало того, що рятувальники приймають ковдри, кошики, пелюшки для кажанів і мішечки для інших тварин, які постраждали від пожеж. Група любителів в'язання з Quilt Shop 100 з Нідерландів вже підготувала більше 400 пар рукавиць для австралійських коал. Група Animal Rescue Freecycle Craft Guild також публікує безкоштовні схеми шиття, в'язання гачком і спицями в своїй групі в Facebook.

Фото: Quilt Shop 100

Рятувальники коал отримали тисячі посилок з усього світу, тому їм довелося попросити жалісливих в’язальників відкласти рукоділля, поки вони не розпакують всі пожертви. Втім, волонтери як і раніше приймають їжу, воду і ліки для тварин.

"Якщо ви хотіли на тиждень відпочити від ремесла, зараз саме час. Надішліть те, що у вас є, і дайте рукам відпочити. З усіма 150 групами диких тварин, 1230 рятувальниками і сотнями ветеринарів були встановлені контакти, великі запаси вже доставлені їм, або зараз знаходяться в дорозі", - заспокоїли активістів волонтери.

  • Чоловікові повернули улюбленого кота, якого він вважав давно загиблим. Роберт і його 19-річний кіт Чебон возз'єдналися через 7 років.
  • Кажуть, чужих дітей не буває. Собака Сереніті з Канади теж так вирішила, і тепер дбає про п'ятьох милих кошенят, яких знайшла в снігу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень