Лайм

У Microsoft показали новий Xbox, і тут не обійшлося без мемів

Вихід консолі очікується вже в кінці 2020 року

Любителі відеоігор продовжують обговорювати у соцмережах підсумки церемонії The Game Awards, яка пройшла в Лос-Анджелесі в ніч на 13 грудня. В рамках заходу, присвяченого найкращим досягненням індустрії, компанія Microsoft вперше презентувала дизайн нової консолі Xbox Series X. І тут не обійшлося без мемів, оскільки нова приставка нагадала користувачам холодильник, попільничку, вазон для квітів та навіть Губку Боба.

Якщо попередні моделі Xbox були більш плоскими, то корпус нової Series X відрізняється висотою і за формою дійсно нагадує холодильник. Але гравець, як зазначили в компанії, цілком може використовувати консоль і в горизонтальному положенні.

Крім дизайну в Microsoft похвалилися новим процесором, який обіцяє бути в чотири рази швидшим, ніж на популярній Xbox One X. При цьому нова приставка буде менш гучною.

Xbox Series X буде підтримувати ігри у якості 8K. А новий геймпад отримав окрему кнопку для зйомки скріншотів та відео під час ігрового процесу. Вихід консолі очікується вже в кінці 2020 року.

Ну а що стосується реакції на презентацію, жартівники в Twitter навіть придумали для нової приставки свою назву - Xbox SeX! Ну а її дизайн став відмінним приводом для появи десятків фотожаб.

  • Раніше глава компанії Tesla Ілон Маск показався на вулицях Лос-Анджелеса у своєму новому пікапі Cybertruck, який був офіційно представлений в кінці листопада. Спершу машину помітили в Малібу, а ще пізніше - неподалік місцевого аеропорту. У мережі знову сперечаються через дизайн чудо-пікапа.

  • Читайте також на theLime історію шанувальника трилогії "Назад в майбутнє", який витратив $100 тисяч, щоб перетворити свій старенький DMC на машину часу з фільму.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Microsoft, Xbox

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею