Лайм

Прикрашаємо ялинку своїми руками: 10 варіантів новорічного декору з підручних матеріалів

Ідеї ​​святковий прикрас своїми руками

Зовсім не обов'язково купувати дорогі ялинкові іграшки, щоб створити гарний і стильний декор. Ялинку можна прикрасити своїми руками, використовуючи найпростіші матеріали, які можна знайти практично скрізь. Як легко і без витрат створити унікальні прикраси для вашого свята, ми розповімо в цьому матеріалі.

Почнемо з фруктів. Будь-які цитрусові можна нарізати на кружечки, відправити в духовку на 1 годину, а потім зробити з них красиву гірлянду або окремі прикраси на ялинку. Це буде не тільки красиво виглядати, але і наповнить ваш будинок чудовим ароматом.

Говорячи про приємне ароматі не можна не згадати корицю. Якщо ви хочете, щоб у вашій кварти пахло справжнім святом, повісьте на ялинку палички кориці. Прикрасити їх можна симпатичними стрічками або мотузочками.

Доповнити натуральний і смачний декор можна апельсиновими корочками, різними сухофруктами, нанизаними на дріт, спеціями і сушеними квітами.

Також можна використовувати різні горішки. Ви можете просто прив'язати їх на мотузочки, або ж попередньо загорнути в різнокольорову фольгу. До речі, в якості обгортки добре підійдуть звичайні фантики від цукерок.

Якщо ви не проти трохи прогулятися, сходіть в ліс. Там ви зможете знайти шишки, жолуді та інші натуральні матеріали. З них можна зробити гірлянди, або змастити їх клеєм, присипати блискітками і повісити разом з кульками.

До речі про кульки. Їх ви теж можете зробити самостійно. Досить взяти кілька старих лампочок, занурити з в клей і потім щедро посипати блискітками. Також можна розфарбувати такі кульки або намалювати на них якийсь візерунок.

Для ласунів відмінним варіантом будуть прикраси з цукерок. Просто причепіть до них красиві ниточки або стрічки і розвісьте їх на ялинці.

Хочете, щоб ваша ялинка була в снігу? Не проблема! Досить взяти звичайну вату і білі блискітки. Вату потрібно розпушити і акуратно розкласти по гілках. Потім трохи скропити лаком для волосся і одразу ж посипати блискітками. Ефект засніженого дерева готовий.

Звичайний арахіс в шкаралупі можна перетворити в цілий набір різних персонажів, якщо додати трохи фарби, намистин і фантазії.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії