Лайм

На вулиці знайшли кошеня, яке виглядає як маленький Йода - за ним уже вишикувалася черга

Всього за кілька годин до клініки надійшло понад 100 дзвінків охочих прихистити Бейбі Йоду у себе вдома

Кошеняті, якого перехожі підібрали на одній з вулиць Північної Кароліни (США), нових господарів знайдуть без проблем. Точніше кажучи, шукати їх вже не доведеться, адже бажаючих забрати його до свого будинку вже вишикувалася ціла черга. Вся справа в тому, що пухнастий знайда - копія маленького Йоди з серіалу "Мандалорець".

Опубліковані в мережі фотографії кошеня розлетілися по соцмережах за лічені години. Тваринка одразу ж назвали Бейбі Йода, хоча у деяких також були асоціації з ельфами, гремлинами та іншими популярними персонажами кіно та книг.

Як розповіла у Facebook місцевий ветеринар Яна Авилес, після огляду здоровому кошеняті почали шукати господарів. Кумедно, але його зовнішність вирішила це питання миттєво. Всього за кілька годин до клініки надійшло понад 100 дзвінків охочих прихистити Бейбі Йоду у себе вдома.

  • Читайте також на theLime, як власник 17 такс зробив ідеальне різдвяне фото своїх собак. Креативний господар не пошкодував часу і порадував соцмережі колективним портретом своїх вихованців.
  • А ось історія про те, як німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину. Ця чудова історія нагадує про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям