Лайм

10 ідей для нестандартного Дня святого Валентина: куди піти 14 лютого в Києві

Де провести День закоханих 2020

Не знаєте, де провести найромантичніше свято року? У цьому матеріалі ми поділимося з вами найцікавішими місцями, куди можна піти 14 лютого. Наші експерти вже дізналися, які заходи будуть проходити в українській столиці в День закоханих, і готові поділитися з вами всіма подробицями.

Для початку, розповімо про концерти. 14 лютого в Києві їх буде чимало. Наприклад, в столиці пройде шоу "ПРОЛЮБОВ", на сцені цього заходу можна буде побачити багатьох знаменитих артистів - гурти "Друга ріка", "Скрябін", LETAY. Всі вони будуть виконувати чуттєві пісні про кохання.

Також в цей день в Києві виступлять знаменитий епатажний репер і колишній учасник групи "Гриби" Kyivstoner і стильна і екстравагантна Лайма Вайкуле.

Якщо ви любите барвисті видовища, можна відвідати шоу легендарного Cirque Du Soleil, їх програма буде проходити з 13 по 16 лютого в Палаці Спорту. А в Національному палаці мистецтв "Україна" можна буде подивитися знаменитий мюзикл Notre Dame de Paris Le Concert.

Для любителів гумору теж є кілька варіантів святкування. Наприклад, "Дуже романтичний Stand Up" в київському October Hall, або Самий Романтичний Стендап в Fedoriv Hub.

Ну а в тому випадку, якщо ви віддаєте перевагу прогулянкам по вулиці, ми рекомендуємо вам відправитися на Софійську площу, Поділ або ж на ВДНГ. Всі ці майданчики порадують вас святковими розвагами і яскравими декораціями.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати