Лайм

Як приготувати вдома моркву по-корейськи: простий рецепт на 15 хвилин справи

Простий спосіб приготування оригінального частування

Морква по-корейськи - дуже популярна закуска. Її можна побачити практично на будь-якому святковому або обідньому столі. Але як приготувати цю страву самостійно, витративши на весь процес всього 15 хвилин? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування моркви по-корейськи нам знадобляться такі інгредієнти: морква (1 кг), цукор (1 ст. л.), оцет (5 ст. л.), сіль (1.5 ч. л.), червоний перець (1 ч. л.), рослинне масло (100 мл), коріандр мелений (1 ч. л.), часник (2 зубчики).

Крок 1: Моркву помити, почистити і натерти на тертці.

Крок 2: Додати сіль, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб пішов сік.

Крок 3: Додати цукор, коріандр, червоний перець, дрібно нарізаний часник.

Крок 4: Рослинну олію підігріти на сковороді, потім полити нею моркву.

Крок 5: Додати оцет і все ретельно перемішати. Потім можна ненадовго прибрати моркву в холодильник, щоб дати настоятися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: рецепт

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою