Морква по-корейськи - дуже популярна закуска. Її можна побачити практично на будь-якому святковому або обідньому столі. Але як приготувати цю страву самостійно, витративши на весь процес всього 15 хвилин? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування моркви по-корейськи нам знадобляться такі інгредієнти: морква (1 кг), цукор (1 ст. л.), оцет (5 ст. л.), сіль (1.5 ч. л.), червоний перець (1 ч. л.), рослинне масло (100 мл), коріандр мелений (1 ч. л.), часник (2 зубчики).

picture

Крок 1: Моркву помити, почистити і натерти на тертці.

Крок 2: Додати сіль, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб пішов сік.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Крок 3: Додати цукор, коріандр, червоний перець, дрібно нарізаний часник.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Крок 4: Рослинну олію підігріти на сковороді, потім полити нею моркву.

Крок 5: Додати оцет і все ретельно перемішати. Потім можна ненадовго прибрати моркву в холодильник, щоб дати настоятися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.