Лайм

Як приготувати вдома моркву по-корейськи: простий рецепт на 15 хвилин справи

Простий спосіб приготування оригінального частування

Морква по-корейськи - дуже популярна закуска. Її можна побачити практично на будь-якому святковому або обідньому столі. Але як приготувати цю страву самостійно, витративши на весь процес всього 15 хвилин? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування моркви по-корейськи нам знадобляться такі інгредієнти: морква (1 кг), цукор (1 ст. л.), оцет (5 ст. л.), сіль (1.5 ч. л.), червоний перець (1 ч. л.), рослинне масло (100 мл), коріандр мелений (1 ч. л.), часник (2 зубчики).

Крок 1: Моркву помити, почистити і натерти на тертці.

Крок 2: Додати сіль, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб пішов сік.

Крок 3: Додати цукор, коріандр, червоний перець, дрібно нарізаний часник.

Крок 4: Рослинну олію підігріти на сковороді, потім полити нею моркву.

Крок 5: Додати оцет і все ретельно перемішати. Потім можна ненадовго прибрати моркву в холодильник, щоб дати настоятися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: рецепт

Читайте також

Скрізь досягнуть успіху: знаки Зодіаку, які можуть працювати будь-де

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які досягнуть успіху в будь-якій сфері - Близнюки, Діви, Стрільці, Риби можуть працювати будь-де

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини