Морква по-корейськи - дуже популярна закуска. Її можна побачити практично на будь-якому святковому або обідньому столі. Але як приготувати цю страву самостійно, витративши на весь процес всього 15 хвилин? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.
Для приготування моркви по-корейськи нам знадобляться такі інгредієнти: морква (1 кг), цукор (1 ст. л.), оцет (5 ст. л.), сіль (1.5 ч. л.), червоний перець (1 ч. л.), рослинне масло (100 мл), коріандр мелений (1 ч. л.), часник (2 зубчики).
Крок 1: Моркву помити, почистити і натерти на тертці.
Крок 2: Додати сіль, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб пішов сік.
Крок 3: Додати цукор, коріандр, червоний перець, дрібно нарізаний часник.
Крок 4: Рослинну олію підігріти на сковороді, потім полити нею моркву.
Крок 5: Додати оцет і все ретельно перемішати. Потім можна ненадовго прибрати моркву в холодильник, щоб дати настоятися.
- Також читайте на The Lime, як приготувати смачні і ароматні сирники всього за 30 хвилин.
- Раніше ми опублікували рецепт м'якого кексу на сметані. Цей рецепт досить простий, тому він підійде і тим, хто вміє готувати професійно, і новачкам кухонної майстерності.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.