RU  UA

Lifestyle

Як приготувати вдома моркву по-корейськи: простий рецепт на 15 хвилин справи

Простий спосіб приготування оригінального частування

Морква по-корейськи - дуже популярна закуска. Її можна побачити практично на будь-якому святковому або обідньому столі. Але як приготувати цю страву самостійно, витративши на весь процес всього 15 хвилин? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування моркви по-корейськи нам знадобляться такі інгредієнти: морква (1 кг), цукор (1 ст. л.), оцет (5 ст. л.), сіль (1.5 ч. л.), червоний перець (1 ч. л.), рослинне масло (100 мл), коріандр мелений (1 ч. л.), часник (2 зубчики).

Крок 1: Моркву помити, почистити і натерти на тертці.

Крок 2: Додати сіль, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб пішов сік.

Крок 3: Додати цукор, коріандр, червоний перець, дрібно нарізаний часник.

Крок 4: Рослинну олію підігріти на сковороді, потім полити нею моркву.

Крок 5: Додати оцет і все ретельно перемішати. Потім можна ненадовго прибрати моркву в холодильник, щоб дати настоятися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Какой срок хранения вареных яиц при комнатной температуре и в холодильнике, а также как приготовить яйца по-шотландски в домашних условиях

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Какие дни по лунному календарю наиболее благоприятные для высадки рассады помидоров в открытую почву, а также как нужно подготовить растения

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Как в домашних условиях приготовить пасту карбонару с сыром пармезан и подчеревком, чтобы разнообразить свое меню и побаловать семью