Лайм

Як не помилитися з подарунком для неї до Дня святого Валентина - 3 надійних ідеї

Що можна сміливо дарувати будь-якій дівчині на 14 лютого

Наближається найромантичніше свято року - День Валентина. Не можете визначитися з подарунком для своєї коханої? Не біда, адже ми вже зібрали для вас кілька варіантів, які точно сподобаються будь-якій представниці прекрасної статі.

Отже, почнемо з самого практичного подарунка в нашому списку - сертифікат на 500 або 1000 гривень на різні косметичні товари з натуральних інгредієнтів. Такий подарунок дуже хороший тим, що він точно стане в нагоді і буде корисний.

Також це трохи полегшить вам задачу, адже дівчина зможе сама обрати різні засоби для шкіри, які їй сподобаються і підійдуть. Ну а в тому випадку, якщо їй буде непросто визначитися, грамотні консультанти завжди з радістю прийдуть на допомогу і все підкажуть.

Фото: mariefreshcosmetics.com

Другий варіант - подарунковий набір міні-версій декількох засобів. Такі набори упаковані в красиві коробочки, тому подарунок буде симпатично виглядати. Особливо в тому випадку, якщо перев'язати його красивою стрічкою. І, звичайно ж, він стане в нагоді, адже з його допомогою ваша обраниця зможе спробувати кілька видів засобів і вибрати те, що підійде їй краще за всіх.

Фото: mariefreshcosmetics.com

І третій варіант - крем для рук. Це найбільш зрозумілий для представників сильної статі подарунок в нашому списку, адже не тільки дівчата користуються такими засобами. Крем для рук обов'язково повинен бути в наборі догляду за собою, особливо взимку, коли шкіра постійно мерзне, пересихає і потребує додаткового догляду. Ну а в тому випадку, коли крем виконаний з натуральних компонентів, красиво упакований і смачно пахне, він може стати відмінним подарунком на День закоханих.

Фото: mariefreshcosmetics.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів