Лайм

Все життя хотіла синю шкіру: художниця вирішила покрити все своє тіло татуюванням (фото)

Яскраво-синя шкіра допомагає Лоурай Лі впоратися з агорафобією

Нігтьова художниця з англійського міста Бредфорд Лоурай Лі більше двох років покриває тіло синьою фарбою. Хоча такий бодіарт обходиться їй всього в 10 фунтів на місяць (320 грн), дівчина мріє зробити перманентне тату і залишитися яскраво-синьою назавжди, пише журнал Dazed.

"Я все життя хотіла синю шкіру, і коли бачила в кіно таких персонажів, думала, що вони виглядають чудово. Не знаю, чому синій. Просто відчуваю, що це мій колір шкіри", - говорить Лоурай.

Вже 4 роки дівчина страждає агорафобією - боязню відкритого простору. Але синя шкіра, картинки космосу в вікнах і бойфренд, який підтримує її вже 10 років, допомагають їй впоратися з тривогою і попередити напади паніки.

"Це дійсно жахливе відчуття. Тому я спробувала створити собі маленький світ, якому належу, - пояснила художниця. - У мене фотографії космосу у вікнах. Я перебуваю тут в 99,9% випадків, тому, якщо відчуваю себе пригніченою, я можу прикинутися, ніби існую в щасливому місці, яке виглядає як космічний корабель. Думаю, це те ж саме, що бути синьою - для мене це просто спосіб відчути себе собою".

Лі розповіла, що пробувала фарбувати шкіру в різні кольори, але саме синій завжди відчувався як її природний колір шкіри. "Я дійсно люблю синю шкіру... Люди самі по собі, живуть для себе і просто одягаються так, як вони хочуть одягнутися - і я знаходжу це дуже красивим", - говорить вона.

Наразі дівчина обмежується бодіартом, побоюючись робити перманентне тату через алергію, але вона вірить, що одного разу зможе назавжди пофарбувати свою шкіру, відшукавши гармонію зі своїм внутрішнім світом.

  • Модель витратила тисячі доларів, щоб стати живою лялькою, але поки її фото лише лякають людей в соцмережах. 24-річна канадка збільшила все, що тільки можна.
  • Бразилець Родріго Альвес, більш відомий на телебаченні і сторінках таблоїдів як "живий Кен" остаточно вирішив стати жінкою. За словами 36-річного чоловіка, незважаючи на популярність його образу, всередині він завжди відчував себе не Кеном, а його подружкою Барбі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити