Паска - найголовніша страва свята Великодня. Але далеко не кожен хоче і може собі дозволити приділити приготуванню цього частування велику кількість часу. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати паску всього за 1 годину з простих продуктів. І уникайте при цьому популярних помилок приготування.
Отже, для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: сир (200 г), ванільний цукор (1 пакетик), цукор (100 г), яйця (2 шт.), тепле вершкове масло (200 г), борошно (170 г ), розпушувач (10 г), родзинки (50 г), цукати (50 г).
Крок 1: Цей рецепт дуже простий, тому з ним впорається будь-який бажаючий. Спочатку потрібно змішати між собою в зручній ємності сир, цукор, тепле вершкове масло, ванільний цукор і яйця. Гарненько розім'яти цю суміш виделкою до однорідності, також можна використовувати блендер, щоб було швидше.
Крок 2: Просіяти борошно, потім змішати його з розпушувачем і всипати до решти продуктів. Робити це потрібно акуратно і поступово, щоб не було грудочок.
Крок 3: Додати родзинки і цукати, ретельно перемішати тісто, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.
Крок 4: Змастити форми для випічки маслом або застелити папером для випічки.
Крок 5: Перекласти тісто в форми (трохи більше половини ємності) і акуратно пригладити зверху мокрою ложкою, щоб вийшла гладка верхівка.
Крок 6: Випікати паски 1 годину при температурі 170 градусів. Готове частування остудити, полити глазур'ю і посипати родзинками, горіхами, цукатами або іншими прикрасами на ваш вибір.
- Час зберігати корисні рецепти: 5 оригінальних страв для пасхального столу.
- Читайте також про 3 оригінальних ідеї простого і корисного сніданку з яйцями і овочами.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.