Лайм

Смачна паска по-домашньому за годину: рецепт і поради приготування

Як швидко приготувати великоднє частування

Паска - найголовніша страва свята Великодня. Але далеко не кожен хоче і може собі дозволити приділити приготуванню цього частування велику кількість часу. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати паску всього за 1 годину з простих продуктів. І уникайте при цьому популярних помилок приготування.

Отже, для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: сир (200 г), ванільний цукор (1 пакетик), цукор (100 г), яйця (2 шт.), тепле вершкове масло (200 г), борошно (170 г ), розпушувач (10 г), родзинки (50 г), цукати (50 г).

Фото: static.mk.ru

Крок 1: Цей рецепт дуже простий, тому з ним впорається будь-який бажаючий. Спочатку потрібно змішати між собою в зручній ємності сир, цукор, тепле вершкове масло, ванільний цукор і яйця. Гарненько розім'яти цю суміш виделкою до однорідності, також можна використовувати блендер, щоб було швидше.

Крок 2: Просіяти борошно, потім змішати його з розпушувачем і всипати до решти продуктів. Робити це потрібно акуратно і поступово, щоб не було грудочок.

Крок 3: Додати родзинки і цукати, ретельно перемішати тісто, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.

Крок 4: Змастити форми для випічки маслом або застелити папером для випічки.

Крок 5: Перекласти тісто в форми (трохи більше половини ємності) і акуратно пригладити зверху мокрою ложкою, щоб вийшла гладка верхівка.

Крок 6: Випікати паски 1 годину при температурі 170 градусів. Готове частування остудити, полити глазур'ю і посипати родзинками, горіхами, цукатами або іншими прикрасами на ваш вибір.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні