Лайм

Смачна паска по-домашньому за годину: рецепт і поради приготування

Як швидко приготувати великоднє частування

Паска - найголовніша страва свята Великодня. Але далеко не кожен хоче і може собі дозволити приділити приготуванню цього частування велику кількість часу. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати паску всього за 1 годину з простих продуктів. І уникайте при цьому популярних помилок приготування.

Отже, для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: сир (200 г), ванільний цукор (1 пакетик), цукор (100 г), яйця (2 шт.), тепле вершкове масло (200 г), борошно (170 г ), розпушувач (10 г), родзинки (50 г), цукати (50 г).

Фото: static.mk.ru

Крок 1: Цей рецепт дуже простий, тому з ним впорається будь-який бажаючий. Спочатку потрібно змішати між собою в зручній ємності сир, цукор, тепле вершкове масло, ванільний цукор і яйця. Гарненько розім'яти цю суміш виделкою до однорідності, також можна використовувати блендер, щоб було швидше.

Крок 2: Просіяти борошно, потім змішати його з розпушувачем і всипати до решти продуктів. Робити це потрібно акуратно і поступово, щоб не було грудочок.

Крок 3: Додати родзинки і цукати, ретельно перемішати тісто, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.

Крок 4: Змастити форми для випічки маслом або застелити папером для випічки.

Крок 5: Перекласти тісто в форми (трохи більше половини ємності) і акуратно пригладити зверху мокрою ложкою, щоб вийшла гладка верхівка.

Крок 6: Випікати паски 1 годину при температурі 170 градусів. Готове частування остудити, полити глазур'ю і посипати родзинками, горіхами, цукатами або іншими прикрасами на ваш вибір.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею