Лайм

Онкохворий школяр одружився, коли лікарі дали йому невтішний прогноз

За словами лікарів, жити юнакові залишилося від 3 до 5 місяців

Американський старшокласник з агресивною пухлиною скелета одружився на своїй дівчині після того, як лікарі дали йому від 3 до 5 місяців життя. Сумну історію Чейза Сміта і Седі Міллс розповіло видання Indy Star.

Фото: indystar.com

Юна пара почала зустрічатися лише півроку тому. Вони збиралися закінчити школу, разом вступити до коледжу, а потім одружитися. Однак плани порушив страшний діагноз 18-річного Чейза, який з 12 років лікувався від рідкісної саркоми Юінга. Хвороба юнака повернулася і швидко прогресувала. За словами лікарів, навіть з терапією його прогноз був поганим. Дізнавшись про це, пара вирішила якомога швидше стати чоловіком і дружиною.

"Ми думали про одруження в майбутньому, і ми знали, чого хочемо. Багато людей говорять: "О, вони одружуються, тому що він може скоро померти". Але це зовсім не так. Це було більше, ніж просто дзвінок для пробудження: "Гей, Бог хоче, щоб ви двоє були разом", - сказав Сміт в інтерв'ю Indy Star.

29 квітня Чейз і Седі одружилися у дворі будинку батьків дівчини, в тому місці, де вони вперше поцілувалися.

"Це був найкращий день у моєму житті. Я завжди хотіла весілля на відкритому повітрі, і для мене дуже багато значить, що Чейз вирішив поставити вівтар прямо там, де ми були на першому побаченні, де у нас був перший поцілунок", - розповіла наречена.

Фото: indystar.com

Весілля спланували і організували всього за 4 дні, і батьки не стали перешкоджати молодим людям. "У мене найкращі батьки, які тільки можуть бути. Вони на 100% підтримали мене, мій вибір і рішення одружитися на тій, кого я люблю, - сказав молодий чоловік. - Седі заспокоює мої страхи... коли мені тяжко через діагноз, або у мене болі, або сильне занепокоєння, вона - єдина людина, до якої я можу звернутися. Вона може вгамувати прискорене серцебиття, змусити мене розслабитися, думати про щось інше. Це був найкращий місяць у моєму житті, звичайно" .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї

Леопардове взуття - найбажаніше серед модниць: як носити і з чим поєднувати сміливий принт

Туфлі з леопардовим принтом вважають модними в 2024 році - які моделі вибрати на літо, щоб виглядати стильно та дорого