Лайм

Дівчина прославилася в Інстаграм зовнішністю й тілом. Хто б міг подумати, що вона вже давно бабуся

Еліс Васкес 41 рік, і нещодавно вона почала нове життя

Користувачі Інстаграм захоплюються зовнішністю дівчини на ім'я Еліс. Дехто називає її "жінкою мрії" і не приховує, що закохуються по фото. Але мало хто знає, що вона вже давно не тільки мати, а й бабуся.

Еліс Васкес - інструктор з йоги та підприємець з Каліфорнії (США). Публікація привабливих фотографій в соцмережах спочатку була лише спритним ходом привернути увагу до її діяльності та зацікавити людей працювати над собою й своїм тілом. Сьогодні за життям жінки в Інстаграм стежать 30 з гаком тисяч фоловерів, кожен день вони залишають їй тисячі лайків і сотні коментарів. При цьому багато хто впевнений, що їй ще не більше 30 років.

Фото: instagram.com/sweetalice101

Як розповіла Васкес журналістам Daily Star, у соцмережі й просто на вулиці з нею постійно знайомляться молоді хлопці. Вони до останнього відмовляються вірити, що їй вже 41 рік.

Сама ж модель не приховує свій реальний вік і охоче публікує в Інстаграм фотографії з родиню - дітьми та внуками. Матір'ю Еліс стала в 16 років, а ще через три роки на світ з'явилася її друга дитина.

Фото: instagram.com/sweetalice101

Фото: instagram.com/sweetalice101

За словами жінки, всю свою молодість вона присвятила вихованню дітей, але все кардинально змінилося, коли їм виповнилося по 20 років і вони самі стали батьками.

"Мені було двадцять з гаком, і я була дикою дівчиною, материнство поглинуло мене повністю. У мене не було жодної секунди, щоб подумати про своє життя, я існувала в режимі виживання, - розповіла вона. - А от моє тридцятиріччя значило для мене більше, ніж вся попередня життя. Я стала бабусею, знайшла нову мету і змогла почати жити для себе".

Про яку мету йдеться, Еліс не зізналася, але заявила, що статус бабусі анітрохи не стримує її внутрішню молодість.

Фото: instagram.com/sweetalice101

Фото: instagram.com/sweetalice101

Фото: instagram.com/sweetalice101

Фото: instagram.com/sweetalice101

Фото: instagram.com/sweetalice101

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин