Лайм

Вірусний мем "Широкий Путін" зібрав 15 млн переглядів і досягнув піку свого абсурду: ось його історія

Відео настільки сподобалося меморобам, що незабаром на YouTube з'явилася вже його 10-годинна версія

У лютому 2020 року в YouTube з'явилося відео з широким Володимиром Путіним, який крокує нескінченним коридором під кумедну музику. Через кілька місяців ролик став топовим мемом соцмереж і основою для сотень інших схожих мемів.

Тим часом "Широкий Путін" зібрав вже понад 15 млн переглядів, а мемороби продовжують створювати широких політиків, персонажів мультфільмів та кіно. І чим дивнішими виходять їх відео, тим краще.

Як уже згадувалося вище, історія мема почалася зі звичайного ролика, який опублікував у YouTube користувач з ніком lerrific. Автор використав кадри інавгурації президента РФ 2018 року, але стиснув їх і додав трек Song for Denise колективу Piano Fantasia. Здавалося б, нічого незвичайного - просто широкий Володимир Путін крокує коридором, але користувачі соцмереж сприйняли його інакше.

Відео настільки сподобалося меморобам, що незабаром на YouTube з'явилася вже його 10-годинна версія.

А поки любителі мема насолоджувалися його новою версією, мемороби знайшли, як ще застосувати стислий кадр та музику Piano Fantasia. Під тренд закрокували персонажі мультфільмів, кіно та відеоігор, президент України Володимир Зеленський, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин та інші знаменитості.

  • Біллі Айлиш насмішила людей новою колекцією фірмового одягу та цінами на неї. Мемів довго чекати не довелося.
  • А от Марк Цукерберг став зіркою мемів, тому що переборщив на пляжі із сонцезахисним кремом. Главу Facebook знову назвали прибульцем-рептилоїдом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев