Лайм

10 геніальних китайських розробок, про які потай мріє кожен

Кілька речей, які могли придумати тільки в Китаї

Китай нерідко вражає світ своїми винаходами. Міні-роботами і смартфонами вже нікого не здивувати, але китайці все одно примудряються шокувати світ новими гаджетами і різними товарами для спрощення життя. Саме про них ми розповімо вам в цьому матеріалі.

Паукохапачка

Уявіть ситуацію: ви сидите на дивані, мирно дивитеся кіно, і тут раптом помічаєте на підлозі здоровенного павука або жука. Вам не хочеться брати його руками, а тапком ви можете не попасти. Що ж робити? На допомогу приходить цей унікальний винахід. Достатньо просто повільно піднести пензлик до комахи і натиснути на гачок. Волокна щільно зімкнуться і павук опиниться у пастці. Ну а для тих, кому шкода вбивати комах, є хороша новина - це пристосування не травмує комашок, тому ви можете просто акуратно випустити їх на вулицю, розтиснувши механізм.

Фото: aliexpress.com

Швабра для миття вікон з зовнішньої сторони

Вам напевно доводилося хоча б раз мити вікна. І ви точно знаєте, як незручно добиратися до далеких куточків скла з вуличної сторони. Китайці вирішили і цю проблему, придумавши спеціальну швабру. Її можна скласти під спеціальним кутом і мити зовнішню сторону скла, не висуваючись з квартири. Зручно і безпечно.

Фото: aliexpress.com

Алкотестер для смартфона

Справжній алкотестер, який можна підключити до телефону і в будь-який момент перевірити, чи можна вам сідати за кермо. Досить тільки подихати на спеціальний датчик, і пристрій відразу покаже кількість проміле алкоголю в повітрі, що видихається. Дуже зручний гаджет для водіїв, покликаний підтримувати безпеку на дорогах.

Фото: aliexpress.com

Багаторазові бахіли

Ідеальна річ для офісу, відвідування різних установ і так далі. Такі бахіли практично не займають місця в сумці і допомагають не забруднити підлогу навіть в тому випадку, якщо ви тільки що пройшли по калюжі. До того ж, бахіли є багаторазовими, що допомагає берегти навколишнє середовище і не використовувати зайвий поліетилен. Ці бахіли також можна використовувати і для захисту взуття від дощу і снігу.

Фото: aliexpress.com

Сяючі кросівки

Такі кросівки були у багатьох в дитинстві, але потрібно визнати, що і для дорослих вони можуть бути дуже корисні. Наприклад, в тому випадку, якщо ви їздите на велосипеді або самокаті. Яскраві лампочки, вбудовані в взуття, допомагають зробити людину помітною на дорозі, велодоріжці або тротуарі. Та й виглядають такі кросівки теж дуже симпатично. А в деяких моделях навіть можна міняти колір підсвічування за допомогою пульта.

Фото: aliexpress.com

Устілки з підігрівом

Ідеальна річ для прохолодних вечорів. Досить просто підключити устілки до мережі або комп'ютера, почекати, поки вони нагріються до бажаної температури, і перекласти в взуття. Виробник стверджує, що устілки тримають тепло до 60 хвилин. Цього часу точно має вистачити, щоб ноги гарненько зігрілися.

Фото: aliexpress.com

Лампа для шафи

Дуже зручна річ для будинку. Досить прикрутити маленький пристрій до дверної петлі, і світло буде самостійно включатися кожного разу, коли вам потрібно щось дістати з шафи.

Фото: aliexpress.com

Зеркало заднього виду

Зрозуміло, такі дзеркала існують давним давно. Але китайці вирішили створити дзеркало, яке можна причепити на що завгодно за допомогою простого кріплення. Ця річ ідеально підійде для велосипедистів і власників самокатів. Також можна повісити дзеркало на робочому місці, щоб жоден співробітник не підійшов до вас нишком.

Фото: aliexpress.com

Пляшка для фрешу

Ця пляшечка для води допоможе вам отримувати заряд вітамінів в будь-який час і в будь-якому місці. Досить набрати воду у велику ємність, а в маленький відсік знизу покласти половинку лимона або іншого фрукта. Коли ви захочете насолодитися вітамінним напоєм, просто переверніть пляшку, відкрийте відсік з фруктом, вичавте сік, закрийте кришку і збовтайте ємність.

Фото: aliexpress.com

Ножиці з лазерним прицілом

Набридло ретельно прицілюватися перед тим, як відрізати шматочок тканини або паперу? Цей гаджет спростить вам завдання, адже він може прицілюватися за вас. Спеціальний лазер "малює" на поверхні ідеально рівну лінію, яка допоможе відрізати саме стільки матеріалу, скільки потрібно. І зробити це рівно.

Фото: aliexpress.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як зробити ефективне добриво для першого підживлення болгарських перців: простий рецепт

Як приготувати підживлення з мінеральних добрив для того, щоб перці після висадки у відкритий ґрунт розвивалися та радували врожаєм

Простий рецепт до сніданку: як приготувати мініпанкейки з банановою начинкою

Як у домашніх умовах приготувати мініпанкейки з бананом усередині, щоб побалувати себе та своїх близьких небанальним сніданком

Вміють надихати і організовувати: які знаки Зодіаку вважають лідерами у компанії друзів

Деякі знаки Зодіаку є сильними особистостями та природженими лідерами. Серед них - Овен, Скорпіон, Стрілець, Козеріг