У кожної господині бувають моменти, коли одночасно потрібно приготувати кілька страв на сніданок, а часу дуже мало. В цьому випадку радимо вам оптимізувати процеси і зробити яєчню на сковорідці, а сирники в духовці. theLime підібрав для вас простий рецепт і коротку інструкцію, як це зробити.
Інгредієнти: сир (500 г), борошно (120 г), цукор (50 г), яйце (1 шт.), цукор ванільний (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.).
Приготування
На самому початку розбиваємо яйце в миску і збиваємо його з цукром і ванільним цукром.
Додаємо в цукрово-яєчну суміш сир, все ретельно перемішуємо.
Просіваємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо просіяне борошно в тісто.
Беремо деко і застилаємо його пергаментним папером.
Набираємо ложкою тісто, обвалюємо його в борошні та надаємо необхідну форму. Викладаємо на деко.
Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170°С близько 20-25 хвилин (в залежності від потужності духовки).
- Раніше ми розповіли, як приготувати вдома кримськотатарські янтики.
- Читайте також на theLime про 3 прості та смачні страви на сніданок, про які ми забуваємо.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.