Лайм

Що зробити на 8 березня своїми руками: милі листівки, вироби та аплікації

Чим доповнити основний подарунок

Багато з нас пам'ятають, як у дитинстві малювали, ліпили або робили з картону милі листівки і вироби на 8 березня. Адже таке доповнення до основного подарунка здатне подарувати масу незабутніх емоцій і запам'ятається на роки. theLime ділиться з вами ідеями, що можна зробити своїми руками, щоб порадувати свою маму, бабусю, сестру, подругу, дівчину і дружину.

Намальована листівка

Навіть якщо у вас немає видатних художніх здібностей, ви можете подивитися в інтернеті, як малювати за допомогою підручних засобів. Як правило, це навчальні відео для маленьких дітей, проте багатьом дорослим теж буде цікаво намалювати листівку за допомогою пластикової пляшки або вилки, ватних паличок або дисків, а також просто пальцем.

Фото: pinterest.com

Листівка-аплікація

Також ви можете прикрасити листівку цікавою аплікацією. Наприклад, вирізати з кольорового картону об'ємні квіти або зробити квітку у вигляді серця.

Фото: pinterest.com

Листівка з декором

Ще один варіант - купити в магазині для рукоділля маленькі квіточки, сердечка, метелики і стрічки. Вам необхідно буде взяти картон і задекорувати цими елементами вашу листівку за допомогою суперклею. Також можна використовувати засушені квіти і листя.

Фото: pinterest.com

Листівка в техніці квілінг

Для того, щоб зробити листівку або поробку в техніці квілінг, вам необхідно купити різнокольоровий папір, нарізати його на тонкі смужки і скрутити їх певним чином. В інтернеті є безліч роликів про цю техніку і її особливості. Також можна купити вже готові набори для квілінгу.

Фото: pinterest.com

Листівка-саморобка

Також до 8 березня можна зробити незвичну листівку-саморобку, використовуючи газети, картон, мотузки, тканину та інші матеріали. Ви можете зробити як оригінальний вазон з квіткою, так і об'ємну листівку, де можна буде написати текст поздоровлення.

Фото: pinterest.com

Мімоза з бісеру

А тим, хто любить займатися рукоділлям, пропонуємо зробити на 8 березня квіткову композицію з бісеру та стеклярусу. У мережі можна подивитися величезну кількість майстер-класів, як за допомогою дроту і маленьких намистин створюються справжні шедеври.

Фото: pinterest.com

Оригінальний вазон

Ні для кого не секрет, що є жінки, які не люблять квіти взагалі. В цьому випадку можна зробити оригінальний вазон. Купуємо скляну вазу або звичайну 3-літрову банку, насипаємо всередину каміння, намистини, шишки і т.п., потім декоруємо за допомогою стрічок або інших підручних засобів на свій смак. Ставимо в неї молоді гілочки, на які прикріплюємо вирізаних з картону метеликів.

Фото: pinterest.com

Їстівний вазон

Ще один варіант поробки і подарунка на 8 березня - їстівний вазон. Для цього необхідно купити невеликий вазон і цукерки. Робимо круглу основу, на яку кріпимо солодощі в обгортці за допомогою клею. Прикріплюємо її на палицю - виходить своєрідна квітка з цукерок.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним