Лайм

Як приготувати вдома гавайську піцу: рецепт для любителів курки з ананасами

Гавайська піца - це феєрія смаків, яка не залишить байдужим жодного гурмана

Серед різновидів піци найбільшу популярність заслужила гавайська. Гурмани полюбили її за цікаве поєднання солоноватого соусу, курочки та солодкого ананасу. Готується вона дуже просто, а її смак та аромат не залишить байдужим нікого.

Рецепт піци дуже простий. З інгредієнтів вам знадобляться: борошно (200 г), вода (130 мл), сухі дріжджі (1 ч.л.), олія (1 ст.л.), цукор (0.5 ч.л.), сіль (0.5 ч . л.), ананаси (120 г), куряче філе (150 г), твердий сир (100 г), томатний соус (3 ст. л.).

Фото: pinterest.ru

Гавайська піца - спосіб приготування

Домашня піца за цим рецептом вийде смачною, якщо дотримуватися наступних кроків:

Крок 1: Візьміть велику миску та просійте туди 150 г борошна. Додайте цукор, сіль, дріжджі та добре перемішайте, щоб всі сухі інгредієнти між собою з'єдналися.

Крок 2: Влийте в миску теплу воду, олію та перемішайте до однорідності. Поступово додайте борошно, що залишилося, замішуючи тісто, поки воно не стане гладким, але при цьому м'яким. Поставте тісто в тепле місце на годину-півтори.

Крок 3: Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Консервовані ананаси наріжте довільними шматочками, куряче філе відваріть і теж наріжте, сир натріть на крупній тертці. За бажанням, відварну курку можна замінити на копчену.

Крок 4: Тісто викладіть на посипану борошном поверхню та розкачайте у тонкий пласт будь-якої форми. Зверху змастіть томатним соусом і додайте зверху ананаси, курочку та сир.

Крок 5: Запікайте піцу в духовці, заздалегідь розігрітій до температури 200 градусів близько 20 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. Сир повинен розплавитися та покритися золотистою скоринкою. Готову піцу вийміть, розріжте на шматочки та відразу подавайте.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Підтримують зміни та інновації: астрологи назвали найсучасніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять сучасні технології та зміни - у списку опинилися Водолії, Близнюки, Терези, Стрільці

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому  

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень