Лайм

Як приготувати вдома картоплю по-селянськи з часником: простий рецепт до вечері

Картопля чудово поєднується практично з усіма видами салатів і м'ясних страв

Пікантна картопля по-селянськи з часником - чудовий варіант для ситної вечері, який поєднується практично з будь-яким м'ясним блюдом, легкими весняними салатами, соусами та іншими закусками. Просто згадайте її аромат, і давайте подивимося, як приготувати цю страву вдома.

Рецепт картоплі по-селянськи максимально простий. Для приготування шести порцій підготуйте 1 кг картоплі, 1-3 зубчики часнику (за смаком), 3 ст. ложки рослинної олії, сіль, каррі, паприку, перець чорний та зелень - все це теж можна додати при бажанні.

Фото: Pixabay

Як приготувати картоплю по-селянськи:

Готуємо приправи, миємо картопля, і не очищаючи її, нарізаємо однаковими скибочками. Солимо, додаємо прянощі, сушений кріп. Вливаємо олію, перемішуємо все руками, щоб рівномірно розподілити прянощі за всіма шматочками картоплі.

Викладаємо часточки на деко "стоячи" - ставимо їх на шкірку. Розігріваємо духовку до 200 градусів та поміщаємо туди картоплю на 25-30 хвилин. Готову страву можна полити олією, посипати свіжою зеленню, тертим сиром та іншими приправами й добавками за смаком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Думають на ходу: які знаки Зодіаку вміють швидко ухвалювати рішення

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які швидко приймають рішення - у списку опинилися Овен, Близнюки і Діва

Несподіване добриво зміцнить слабкі кущі огірків: як його зробити і використовувати

Як у домашніх умовах приготувати добриво для огірків на основі колотого гороху, а також як його використовувати для підживлення  

Леся Нікітюк показала фасон сукні, який знову в тренді: ідея літнього образу

Популярна телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала в мережі, з чим цього літа поєднувати трендову сукню зі спущеними плечима