Лайм

Як приготувати швидку піцу на сковороді: рецепт на 15 хвилин

Спробуйте приготувати піцу з різною начинкою

Якщо вам дуже хочеться з'їсти піцу, але для приготування повноцінного страви немає часу або необхідного обладнання, на допомогу завжди може прийти піца на сковороді. Простий рецепт не відніме багато часу, навряд чи замінити свіжу спечену Пепероні, але теж буде дуже навіть смачним.

Отже для приготування однієї швидкої піци на сковороді нам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (9 ст. ложок), яйця (2 шт), майонез (4 ст. ложки), сметана (4 ст. ложки), сир (100 г). Начинка піци може бути будь-якою (за смаком).

Фото: Pixabay

Як приготувати піцу на сковороді:

Замісіть тісто і в рідкому вигляді вилийте його на сковороду, змащену маслом. Наверх тіста розкладіть начинку піци за смаком - це може бути шинка, ковбаса, курка, томати, болгарський перець, оливки, солоні огірки, кукурудза та багато іншого.

Зверху на начинку додайте майонез та посипте тертим сиром. Якщо ви любите розплавлений твердий сир, тоді його порцію можна збільшити.

Поставте сковороду на плиту і потримайте кілька хвилин на середньому вогні. Як тільки сир почне плавитися, накрийте піцу кришкою. Буквально за хвилину-півтори ваша піца буде готова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії