img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Пиріг рецепт - як зробити вдома солоний пиріг з грибною начинкою
Порадуйте близьких смачною домашньою випічкою

Як зробити вдома солоний пиріг з грибами: рецепт і поради приготування

Понеділок, 22 березня 2021, 19:02
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Навесні хочеться експериментувати не тільки з зачісками і стилем одягу, а й з новими кулінарними ідеями. Якщо ви вже спробували робити різні чізкейки або запіканки, приготуйте солоний пиріг з грибами. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом і порадами.

Інгредієнти: яйця (3 шт.), борошно (1 склянка), сметана (0,5 склянки), майонез (0,5 склянки), розпушувач (1,5 ч. л.), печериці (500 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), сіль, цукор.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Печериці промиваємо під проточною водою, ріжемо.

Лук також миємо, чистимо і дрібно нарізаємо.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, висипаємо на неї цибулю, смажимо до прозорості.

Порада: Щоб цибуля не згоріла, додайте в неї дрібку цукру.

Додаємо до цибулі печериці, смажимо все разом хвилин 7-10.

Порада: При смаженні гриби виділяють багато води. Найкраще перед тим, як кидати їх до цибулі, виварити їх у підсоленій воді 5-7 хвилин.

Тепер займемося тестом. Беремо сметану і розбиваємо в неї яйця, перемішуємо, додаємо майонез.

Потім просіваємо борошно з розпушувачем.

Порада: Просівайте борошно кожен раз, коли ви робите випічку. Це не тільки наситить борошно киснем, а й допоможе уникнути потрапляння в тісто різного сміття з пакета з борошном (камені, нитки тощо).

Додаємо в сметанно-яєчну суміш борошно і розпушувач, солимо, перемішуємо.

В результаті тісто повинне вийти як дуже густа сметана.

Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і виливаємо половину тіста.

Потім викладаємо грибну начинку і знову тісто.

Порада: Урізноманітнити начинку можна натертим твердим сиром.

Розігріваємо духовку до 180°С і випікаємо пиріг з грибами 25-30 хвилин.

Смачного!

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img
•••
Пиріг рецепт - як зробити вдома солоний пиріг з грибною начинкою
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Пиріг рецепт - як зробити вдома солоний пиріг з грибною начинкою
Порадуйте близьких смачною домашньою випічкою

Як зробити вдома солоний пиріг з грибами: рецепт і поради приготування

Понеділок, 22 березня 2021, 19:02
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Навесні хочеться експериментувати не тільки з зачісками і стилем одягу, а й з новими кулінарними ідеями. Якщо ви вже спробували робити різні чізкейки або запіканки, приготуйте солоний пиріг з грибами. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом і порадами.

Інгредієнти: яйця (3 шт.), борошно (1 склянка), сметана (0,5 склянки), майонез (0,5 склянки), розпушувач (1,5 ч. л.), печериці (500 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), сіль, цукор.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Печериці промиваємо під проточною водою, ріжемо.

Лук також миємо, чистимо і дрібно нарізаємо.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, висипаємо на неї цибулю, смажимо до прозорості.

Порада: Щоб цибуля не згоріла, додайте в неї дрібку цукру.

Додаємо до цибулі печериці, смажимо все разом хвилин 7-10.

Порада: При смаженні гриби виділяють багато води. Найкраще перед тим, як кидати їх до цибулі, виварити їх у підсоленій воді 5-7 хвилин.

Тепер займемося тестом. Беремо сметану і розбиваємо в неї яйця, перемішуємо, додаємо майонез.

Потім просіваємо борошно з розпушувачем.

Порада: Просівайте борошно кожен раз, коли ви робите випічку. Це не тільки наситить борошно киснем, а й допоможе уникнути потрапляння в тісто різного сміття з пакета з борошном (камені, нитки тощо).

Додаємо в сметанно-яєчну суміш борошно і розпушувач, солимо, перемішуємо.

В результаті тісто повинне вийти як дуже густа сметана.

Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і виливаємо половину тіста.

Потім викладаємо грибну начинку і знову тісто.

Порада: Урізноманітнити начинку можна натертим твердим сиром.

Розігріваємо духовку до 180°С і випікаємо пиріг з грибами 25-30 хвилин.

Смачного!

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img
•••