Лайм

Як приготувати пісні млинці на сніданок: простий рецепт на 15 хвилин

Вони вийдуть навіть у молодої господині

Якщо ви скучили за ароматними налисниками на сніданок, але дотримуєтеся Великого посту і вам не можна вживати молочні продукти, або ж просто ретельно стежете за своєю фігурою і боїтеся погладшати - не біда. Спробуйте приготувати пісні млинці без яєць і молока. theLime ділиться з вами простим рецептом, на приготування якого у вас піде не більше 15 хвилин.

Інгредієнти: борошно (1 склянка), вода (1 склянка), цукор (4 ст. л.), рослинна олія (2 ст. л.), сода харчова (1 ч. л.), сіль (0,5 с. л.), ванільний цукор (1 пакетик).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У миску просіваємо через сито борошно. Тонкою цівкою вливаємо в просіяне борошно воду, постійно помішуючи вінчиком. Додаємо в тісто цукор, ванілін або ванільний цукор і сіль.

Потім вливаємо олію, ретельно перемішуємо. Додаємо соду і знову розмішуємо. Через деякий час на поверхні повинні з'явитися пухирці.

Розігріваємо млинцеву сковороду з рослинною олією, виливаємо на неї порцію тіста і ретельно розподіляємо по всій поверхні. Зазначимо, що млинці повинні бути не дуже тонкими, інакше вони будуть рватися. Потім, коли з одного боку млинець пропікся, перевертаємо за допомогою силіконової лопатки на іншу.

Готовий млинець викладаємо на тарілку. Повторюємо те ж саме, поки не закінчиться тісто. Подаємо на сніданок з ягодами, медом або джемом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні