Навесні хочеться отримувати максимум корисних вітамінів і мінералів з овочів. Тому салат стане чудовим доповненням до обіду або вечері. Якщо ви вже пробували робити салат з тунцем, приготуйте також салат з моцарелою. theLime ділиться з вами простим рецептом.
Інгредієнти: моцарелла (100 г), перепелині яйця (6-8 шт.), креветки (15 шт.), помідори черрі (10 шт.), листя салату, французька гірчиця (1 ст. л.), соєвий соус (1 ст. л.), оливкова олія (2 ст. л.).
Приготування:
Помідори черрі та листя салату миємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Креветки миємо під водою, видаляємо голову, панцир і кишкову трубку за допомогою зубочистки. Або ж можна купити вже очищені морепродукти.
Розігріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо креветки до золотистої скоринки буквально 2-3 хвилини. Перепелині яйця відварюємо вкруту - близько 5 хвилин. Чекаємо, поки вони охолонуть, чистимо і ріжемо на половинки.
Помідори черрі та моцарелу також ріжемо навпіл. Салат рвемо на акуратні шматочки руками. Викладаємо всі інгредієнти в салатник, перемішуємо.
Для заправки змішуємо французьку гірчицю, соєвий соус і оливкове масло, поливаємо цим салат.
- Раніше ми розповіли, які салати можна приготувати з домашнім майонезом.
- Читайте також на theLime, як приготувати вдома пасту з морепродуктами.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.