Лайм

Як приготувати смачну солянку: простий рецепт і поради

Класичний рецепт розрахований на чотири повноцінних порції супу

Солянку через її консистенцію часто називають не стільки першою стравою, скільки другою. Адже вона істотно відрізняється від легких супів і бульйонів, і скоріше підходить любителям щільно поїсти. Існує безліч різних рецептів солянки, і сьогодні theLime згадує класичний варіант страви без зайвого.

Для приготування чотирьох повноцінних порцій солянки зберіть наступні інгредієнти: яловичину (400 г), шинку (200 г), сосиски (4 шт), варену ковбасу (200 г), солоні огірки (3 шт), цибулю (1 шт), петрушку ( 1 пучок), маслини (1 банка), томатну пасту (2 ст. ложки).

Фото: Pixabay

Сам рецепт приготування солянки доволі простий:

Зваріть бульйон з яловичини, додайте до нього лавровий лист та чорний перець за смаком.

Наріжте на середні шматочки м'ясо з бульйону, сосиски, ковбасу та шинку, далі - дрібно цибулю, огірки та петрушку. Протушкуйте все це близько 10 хвилин з томатною пастою.

Покладіть до бульйону тушковану суміш та варіть також близько 10 хвилин. Потім додайте м'ясо, сосиски, шинку й ковбасу. Варіть до закипання.

Додайте до солянки маслини разом з розсолом (звичайно ж, без кісточок). Доведіть до кипіння та вимикайте. Подавайте на стіл зі скибочкою лимона та сметаною - вони подарують вашій страві особливий смак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми