Лайм

Як приготувати шоколадні млинці на молоці: рецепт оригінального сніданку

Порадуйте свою родину

Вихідні - це чудовий час, коли можна розслабитися і провести більше часу із сім'єю. Як варіант - приготувати з дітьми або другою половинкою смачний сніданок. Якщо ви вже пробували робити картопляні млинці із зеленню, урізноманітніть ваш раціон шоколадними млинцями. theLime ділиться з вами простим рецептом їх приготування.

Інгредієнти: яйце (1 шт.), цукор (3 ст. л.), сіль (щіпка), молоко (250 мл), борошно (200 г), вода (250 мл), какао-порошок (2 ст. л.), рослинна олія (2 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйце, потім злегка збиваємо його вінчиком або міксером. Додаємо до нього цукор, сіль і какао-порошок. Зазначимо, що для приготування таких млинців потрібно взяти несолодке какао. Перемішуємо все разом вручну або міксером.

Потім додаємо в суміш молоко кімнатної температури. Просіваємо через сито борошно, а потім додаємо його в тісто. Ретельно все перемішуємо, щоб не було грудочок. Далі додаємо воду - вливаємо її тонкою цівкою, все перемішуємо.

У самому кінці додаємо в тісто рослинну олію і знову перемішуємо. Залишаємо тісто при кімнатній температурі буквально на 15-20 хвилин.

Приступаємо до смаження млинців. Якщо у вас сковорода з антипригарним покриттям, тоді вам не потрібно нічим її змащувати. А якщо звичайна - змащуємо вершковим маслом або соняшниковою олією. Деякі господині для цього використовують також шматочок сала.

Добре розігріваємо сковороду і виливаємо на неї ополоник тіста, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.

Чекаємо, коли края підрум'яняться, потім перевертаємо млинець на іншу сторону. Це зручно робити за допомогою силіконової лопатки. Потім знімаємо готовий млинчик і кладемо на тарілку. Проробляємо те ж саме до тих пір, поки не закінчиться все тісто.

Подаємо шоколадні млинці зі сметаною або джемом. Також в них можна загорнути сирну начинку - це буде не тільки смачно, але і красиво.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як охолодити кімнату у спеку без кондиціонера: прості лайфхаки, доступні кожному

Як охолодити кімнату під час спеки, коли не працює кондиціонер і немає світла - розповідаємо прості лайфхаки

Минуле постукає в двері: три знаки Зодіаку у липні чекає повторення невивченого уроку

У липні 2024 року три знаки Зодіаку - Риби, Рак і Скорпіон - можуть отримати повернення минулих ситуацій, які доведеться вирішувати

Щастя, коли такі люди поряд: топ-5 найкращих друзів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали, хто зі знаків Зодіаку - найкращі друзі. Це Скорпіон, Телець, Діва, Лев і Риби