Лайм

Японський манікюр знову в трендах: який обрати арт на літо 2021

Його фішка в тому, що кожен ніготь може бути оформлений абсолютно по-різному

Напередодні літнього сезону всі модниці починають приглядати не тільки нові луки, а й трендові дизайни манікюру. І якщо ви хочете спробувати щось нове, обирайте японський манікюр. theLime підібрав для вас кілька оригінальних дизайнів.

Поняття "японський манікюр" включає в себе як різні техніки по догляду за руками (масажі та ванночки за допомогою спеціальних мінеральних паст, пудри, воску, діатомової глини та ін.), так і варіанти дизайну в японському стилі. Розглянемо найпопулярніші з них.

Головна особливість японського манікюру в тому, що кожен ніготь може бути оформлений зовсім по-різному. Наприклад, один покривають однотонним лаком, на другий приклеюють стрази, на третій - каміння, на четвертий наносять напис, а на п'ятий - блискітки. При цьому вся композиція в цілому повинна виглядати гармонійно.

Фото: pinterest.com

Ще одна фішка японського манікюру - напівпрозорі лаки пастельних тонів. На них можна наносити всілякі малюнки, особливо виграшно виглядатимуть квіткові мотиви.

Фото: pinterest.com

Японський манікюр повинен бути виконаний або в одній колірній гамі, або з використанням декількох кольорів, які гармонійно доповнюють один одного.

Фото: pinterest.com

Ще один дизайн у японському стилі - оригінальне напівпрозоре омбре - тобто перехід від більш темного відтінку до світлого.

Фото: pinterest.com

Ще одна відмінна риса японського манікюру - форма нігтів повинна бути злегка загостреною, але при цьому вони не повинні бути екстремально довгими.

Фото: pinterest.com

Як варіант - можна зробити трендовий манікюр з хвилястими лініями, при цьому кожен ніготь покрити різним відтінком.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант дизайну - поєднання кількох насичених кольорів у манікюрі, а також різноманітного декору у вигляді намистин, каменів, страз і т.п.

Фото: pinterest.com

Як відомо, червоний колір і всі його відтінки дуже популярні в Японії. Тому ви можете обрати дизайн з цим кольором і доповнити його золотистими блискітками, написами або малюнками.

Фото: pinterest.com

Також в японському манікюрі можна використовувати різноманітну символіку. Наприклад, зображення дракона, сакури, вулкана або гори.

Фото: pinterest.com

Ще один символ Японії - це, звичайно ж, аніме - тобто екранізації японських коміксів. Тому ви можете урізноманітнити ваш манікюр улюбленими персонажами та ієрогліфами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю