Лайм

У трендах яскраво-помаранчевий манікюр: ось 8 креативних ідей дизайну на літо

Не бійтеся експериментувати та виділятися

Наближається до кінця останній місяць весни, а це означає, що час задуматися про новий яскравий манікюр на літо. І якщо навесні більшість модниць обирають ніжні відтінки, то влітку всім хочеться насичених кольорів. theLime підібрав для вас кілька креативних ідей для манікюру в помаранчевих відтінках.

Якщо ви любите класику, спробуйте зробити французький манікюр з яскраво-помаранчевими кінчиками. Зазначимо, що такий дизайн підійде як для власниць довгих нігтів, так і коротких.

Фото: pinterest.com

Помаранчевий колір відмінно поєднується з іншими яскравими кольорами. Тому, якщо ви не можете визначитися з одним кольором, покрийте кілька нігтів помаранчевим відтінком, а інші - жовтим.

Фото: pinterest.com

Поекспериментувати можна і з дизайнами на яскраво-помаранчевих нігтях. Наприклад, основну частину нігтів покрийте помаранчевим кольором, а один або два - безбарвним покриттям. На них зробіть кілька мазків помаранчевим і доповніть дизайн стемпінгом із квітковим візерунком.

Фото: pinterest.com

Ще одне вдале поєднання - оранжевий і білий. Як варіант - урізноманітніть свій манікюр малюнком у вигляді часточок стиглого апельсина.

Фото: pinterest.com

Дуже стильно буде виглядати на нігтях поєднання помаранчевого і чорного кольорів. Доповніть такий манікюр об'ємним малюнком і матовим покриттям.

Фото: pinterest.com

Ще один трендовий манікюр - з дизайном "перепелине яйце". Покрийте основну частину нігтів білим кольором, а інші помаранчевим або і білим, і помаранчевим. Зверху зробіть чорні хаотичні краплі та мазки, імітуючи візерунок перепелиних яєць.

Фото: pinterest.com

На довгих нігтях мигдалеподібної форми шикарно буде виглядати помаранчевий манікюр з різними дизайнами. Наприклад, з написами і наклейками контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант на літо - помаранчевий манікюр з градієнтом - тобто переходом від більш світлого відтінку до темного. Такий дизайн буде гарно виглядати як на коротких нігтях, так і на довгих.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Це будуть останні випробування перед тим, як зійде світло перемоги: старець Афанасій навіщував мир Україні

Старець Афанасій отримав видіння про закінчення війни в Україні, смерть Путіна і встановлення миру

Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які чекають кардинальні зміни у липні - це Овен, Телець, Діва, Терези

Смерть Росії запущено: астролог Алакх Ніраджан дав переможний прогноз для України

Астролог Алакх Ніраджан дав прогноз про закінчення війни в Україні і заявив, що восени ЗСУ отримають перемогу, а Росія піде на переговори