На вихідних хочеться радувати рідних незвичними стравами і смачними десертами. І якщо ви вже пробували робити рогалики з фруктовою начинкою, урізноманітніть ваше меню такою ж випічкою з сиром. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт цієї страви.
Інгредієнти для тіста: пшеничне борошно (2 склянки), яйце (1 шт.), цукор (1 ст. л.), вершкове масло (100 г), сметана (70 г), розпушувач (1 ч. л.), сіль (0,25 ч. л.).
Інгредієнти для начинки: цукор (1 ст. л.), сир (150 г).
Приготування:
Борошно просіваємо через сито, змішуємо з нарізаним вершковим маслом.
В окремій мисці збиваємо яйце з цукром, потім додаємо цю суміш в борошно з маслом.
Додаємо розпушувач і сметану, вимішуємо густе тісто.
Для начинки змішуємо сир з цукром, добре розминаємо.
Присипаємо борошном робочу поверхню і розгортаємо тісто в тонкий круглий пласт.
Розрізаємо його на трикутники, викладаємо на кожен з них близько 1 ст. л. сирної начинки. Потім звертаємо таким чином, щоб вийшли рогалики.
Деко для запікання застилаємо пергаментним папером, а потім викладаємо на нього наші рогалики.
Розігріваємо духовку до 190°С. Ставимо в неї деко з рогаликами і випікаємо близько 15-20 хвилин.
Дістаємо і чекаємо, поки вони охолонуть.
Подаємо до чаю.
Смачного!
- Раніше ми розповіли, як приготувати вдома тістечка із заварним кремом.
- Читайте також на theLime рецепт повітряних пончиків у глазурі.
Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.