Лайм

Печемо вдома піцу "Чотири сири": простий рецепт і поради

Як зробити смачну піцу за 30-40 хвилин

Свою популярність піца "Чотири сири" отримала завдяки дивовижній гамі смаків, яка досягається поєднанням пармезану, моцарелли, емменталя та горгонзоли - чотирьох сирів з класичного рецепту. Якщо ви вже встигли спробувати домашню піцу Маргариту, пропонуємо спробувати сирний варіант.

Які інгредієнти необхідні для приготування піци "Чотири сирb": тісто для піци (500 г), сир моцарелла для піци (200 г), сир горгонзола (70 г), сир емменталь (70 г), сир пармезан (70 г), оливкова олія (1 ст. ложка).

Фото: Pixabay

Як приготувати піцу "Чотири сиру" в домашніх умовах:

Якщо ви купили готове тісто для піци, переходимо відразу до другого пункту - підготовки форми для випічки. Якщо ж готуєте тісто самостійно, його рецепт ми описували тут.

Отже, змастіть невелику форму для випічки оливковою олією, викладіть на неї тісто і, розминаючи, розтягніть по дну форми від центру до країв. Дайте тісту постояти в теплі 15-20 хвилин.

Розігрійте духовку до 250 градусів, помістіть у неї форму з тістом на 5 хвилин, щоб воно трохи підсушилося. А тим часом наріжте дрібними кубиками всі сири, крім пармезану - його варто натерти на тертку.

Викладіть на підсушене тісто моцарелу та емменталь, посипте пармезаном, а зверху розкладіть горгонзолу. Поверніть форму в духовку. Ваша піца буде готова вже через 5-6 хвилин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні