Лайм

3 літніх лимонади з TikTok, які легко повторити вдома: рецепти з відео

Як приготувати найпопулярніші напої у спеку

У TikTok можна знайти не тільки безліч б'юті-порад, а й цікаві рецепти. У спекотну погоду тіктокери розповідають, як приготувати освіжаючі страви, в тому числі й лимонади. theLime підібрав для вас кілька ідей прохолодних напоїв, які легко можна повторити вдома.

Рецепт лимонаду з полуницею, лимоном та базиліком

Інгредієнти: полуниця (500 г), лимони (2 шт.), цукор (100 г), свіжий базилік (за смаком), мінеральна вода (2 л).

Спосіб приготування: з лимонів знімаємо цедру та видавлюємо сік. Змішуємо з цукром та відправляємо в чашу блендера. Додаємо полуницю, листя базиліку та перебиваємо до однорідності. У миску викладаємо кубики льоду, виливаємо полунично-базилікове пюре, воду та добре перемішуємо. Розливаємо по келихах, прикрашаємо листочками м'яти та насолоджуємося!







Домашній лимонад з апельсином та лимоном

Інгредієнти: лимон (1 шт.), апельсин (1 шт.), цукор (300 г), лимонна кислота (1 ч.л.), вода (3 л), листочки м'яти.

Спосіб приготування: лимон та апельсин нарізаємо довільними шматочками та відправляємо у морозилку. Замерзлі шматочки перебиваємо з цукром в блендері до отримання м'якоті. У готову суміш додаємо лимонну кислоту та воду. Перемішуємо, а потім проціджуємо через сито. До графіну кладемо кубики льоду, листочки м'яти та вливаємо лимонно-апельсинову суміш. Лимонад готовий!







Рецепт лимонаду з тархуна

Інгредієнти: свіжий тархун (120 г), цукровий сироп (200 г), газована мінеральна вода (1 л).

Спосіб приготування: тархун поміщаємо в чашу блендера та вливаємо цукровий сироп. Добре збиваємо. Проціджуємо через сито та переливаємо у графин. Додаємо лід, воду, часточки лимону та добре перемішуємо. Освіжаючий лимонад готовий!





  • Раніше ми розповідали, як приготувати один з найпопулярніших коктейлів літа - полуничний мохіто. Легкий, яскравий, смачний, при бажанні - трохи хмільний.
  • Читайте також на theLime, як приготувати вдома хітовий коктейль Апероль Шприц. Для цього вам буде потрібно не більше 5 хвилин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину