img

Новини

09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по Кам'янському: є загиблі та поранені
08:07 РФ атакувала виправну колонію – є загиблі, десятки поранених
08:02 Адміністрація Трампа не дозволила президенту Тайваню зупинитися в Нью-Йорку
07:45 Найсильніші дощі з жовтня 2023: Гонконг паралізований зливою
07:39 Різанина у центрі Лондона: загинули дві людини, двоє важко поранені
07:22 Росіяни заявили про атаку на залізничний об'єкт в Ростовській області
img Світ
До всіх новин
Овочеве рагу рецепт - як приготувати смачно і які продукти використовувати
Урізноманітніть цією стравою своє меню

Як приготувати смачне овочеве рагу: покроковий рецепт і поради

Понеділок, 28 червня 2021, 08:02
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь полюбляють літо за різноманітність овочів і фруктів. І якщо ви вже пробували робити кольорову капусту з грецьким йогуртом і спеціями, радимо вам також приготувати смачне овочеве рагу. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом і важливими порадами.

Інгредієнти: брюссельська капуста (300 г), гарбуз (150 грн), морква (1 шт.), цибуля-порей (1 шт.), консервована кукурудза (250 г), зелений горошок (100 г), оливкова олія (3 ст. л.), болгарський перець (0,5 шт.), сіль, приправа "Італійські трави" (1 ч. л.), кріп і петрушка (невеликий пучок).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Порада: Найкраще нарізати овочі однаковими шматочками - це забезпечить їх рівномірне прожарювання. До того ж сама страва буде виглядати естетичніше.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Брюссельську капусту промиваємо під проточною водою. Розрізаємо її навпіл або залишаємо цілою. Беремо невеликий сотейник і підігріваємо в ньому воду. Коли вода закипить, солимо її і викладаємо туди капусту. Проварюємо 5-7 хвилин і відкидаємо на друшляк.

Порада: У рецепт можна додати й інші овочі на ваш смак.

Моркву і гарбуз миємо та очищаємо, потім нарізаємо великим кубиком.

Лук-порей миємо, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім нарізаємо півкільцями. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю. Потім додаємо до неї моркву та гарбуз, а також трохи рідини з банки з консервованою кукурудзою. Тушкуємо все це приблизно 10 хвилин.

Червоний болгарський перець миємо, очищаємо від насіння, нарізаємо кубиками. Додаємо до інших овочів і тушкуємо ще близько 7 хвилин.

Порада: Головний секрет рагу - в правильній послідовності додавання овочів. Більш тверді овочі, наприклад, картоплю, перець або гарбуз, слід тушкувати в першу чергу, а м'які (помідор, зелень, горошок) - ближче до кінця.

Потім додаємо брюссельську капусту, горошок і кукурудзу, а також сіль і спеції за смаком. Перемішуємо, тушкуємо ще близько 5 хвилин.

Порада: Приправи найкраще додавати в кінці приготування рагу, так як через тривале нагрівання вони можуть змінити свій смак.

Зелень ретельно промиваємо під проточною водою, потім дрібно нарізаємо і додаємо в рагу в самому кінці. Залишаємо рагу на плиті ще буквально на пару хвилин і знімаємо з вогню.

Порада: Щоб у процесі приготування овочі не пригоріли, можна додати трохи води або бульйону.

Подаємо овочеве рагу з рибою або м'ясом.

Смачного!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Овочеве рагу рецепт - як приготувати смачно і які продукти використовувати
img

Новини

09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по Кам'янському: є загиблі та поранені
08:07 РФ атакувала виправну колонію – є загиблі, десятки поранених
08:02 Адміністрація Трампа не дозволила президенту Тайваню зупинитися в Нью-Йорку
07:45 Найсильніші дощі з жовтня 2023: Гонконг паралізований зливою
07:39 Різанина у центрі Лондона: загинули дві людини, двоє важко поранені
07:22 Росіяни заявили про атаку на залізничний об'єкт в Ростовській області
img Світ
До всіх новин
Овочеве рагу рецепт - як приготувати смачно і які продукти використовувати
Урізноманітніть цією стравою своє меню

Як приготувати смачне овочеве рагу: покроковий рецепт і поради

Понеділок, 28 червня 2021, 08:02
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь полюбляють літо за різноманітність овочів і фруктів. І якщо ви вже пробували робити кольорову капусту з грецьким йогуртом і спеціями, радимо вам також приготувати смачне овочеве рагу. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом і важливими порадами.

Інгредієнти: брюссельська капуста (300 г), гарбуз (150 грн), морква (1 шт.), цибуля-порей (1 шт.), консервована кукурудза (250 г), зелений горошок (100 г), оливкова олія (3 ст. л.), болгарський перець (0,5 шт.), сіль, приправа "Італійські трави" (1 ч. л.), кріп і петрушка (невеликий пучок).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Порада: Найкраще нарізати овочі однаковими шматочками - це забезпечить їх рівномірне прожарювання. До того ж сама страва буде виглядати естетичніше.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Брюссельську капусту промиваємо під проточною водою. Розрізаємо її навпіл або залишаємо цілою. Беремо невеликий сотейник і підігріваємо в ньому воду. Коли вода закипить, солимо її і викладаємо туди капусту. Проварюємо 5-7 хвилин і відкидаємо на друшляк.

Порада: У рецепт можна додати й інші овочі на ваш смак.

Моркву і гарбуз миємо та очищаємо, потім нарізаємо великим кубиком.

Лук-порей миємо, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім нарізаємо півкільцями. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо цибулю. Потім додаємо до неї моркву та гарбуз, а також трохи рідини з банки з консервованою кукурудзою. Тушкуємо все це приблизно 10 хвилин.

Червоний болгарський перець миємо, очищаємо від насіння, нарізаємо кубиками. Додаємо до інших овочів і тушкуємо ще близько 7 хвилин.

Порада: Головний секрет рагу - в правильній послідовності додавання овочів. Більш тверді овочі, наприклад, картоплю, перець або гарбуз, слід тушкувати в першу чергу, а м'які (помідор, зелень, горошок) - ближче до кінця.

Потім додаємо брюссельську капусту, горошок і кукурудзу, а також сіль і спеції за смаком. Перемішуємо, тушкуємо ще близько 5 хвилин.

Порада: Приправи найкраще додавати в кінці приготування рагу, так як через тривале нагрівання вони можуть змінити свій смак.

Зелень ретельно промиваємо під проточною водою, потім дрібно нарізаємо і додаємо в рагу в самому кінці. Залишаємо рагу на плиті ще буквально на пару хвилин і знімаємо з вогню.

Порада: Щоб у процесі приготування овочі не пригоріли, можна додати трохи води або бульйону.

Подаємо овочеве рагу з рибою або м'ясом.

Смачного!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••