Лайм

Малосольні огірки за добу: рецепт швидкої та смачної закуски на сезон

Вже через добу смачними огірочками можна доповнити улюблену страву

Для приготування смачних малосольних огірків може бути достатньо лише однієї доби, і вам не обов'язково чекати зими, щоб відкрити улюблену закуску. Сьогодні згадуємо швидкий рецепт хрустких малосольних огірків, які ідеально доповнять страви з м'яса, риби, картоплі та круп.

Для приготування трилітрової банки малосольних огірків знадобляться такі інгредієнти: огірки (дивитися по місткості), сіль (2 ст. ложки), цукор (1 ч. ложка), духмяний перець (6-8 горошин), часник (1 головка), кріп ( 6-8 парасольок), лист хрону (3 шт), листя смородини та вишні (по кілька штук), вода (по місткості).

Фото: Pixabay

Як швидко замалосолити огірки:

Ретельно вимийте банку з содою. Протріть насухо. Після цього приступаємо до приготування розсолу. Додайте в каструлю 1,5 л води, сіль і хара. Доведіть до кипіння.

Покладіть на дно банки великий лист хрону, половину кропу, половину листя вишні та смородини і 3-4 горошини перцю. Розріжте чотири зубчики часнику і також додайте в банку.

Ретельно промийте огірки. Зріжте краї з обох сторін кожного та вкладіть щільно в банку. Коли вона буде заповнена наполовину, додайте до огірків всю зелень, часник і перець. Заповніть банку огірками і залийте їх гарячим розсолом.

Накрийте кришкою і залиште на добу, за цей час банка повністю охолоне, і огірки вже можна подавати до столу. При бажанні можна помістити їх у холодильник та потримати там ще одну добу - смак вийде значно насиченішим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шоколадні млинці з сиром і вишнею: оригінальний рецепт улюбленої страви

Як у домашніх умовах приготувати шоколадні млинці з двома видами начинки з сиру та вишні, щоб урізноманітнити повсякденне меню

Від Рака до Козерога: які знаки Зодіаку виражають почуття подарунками

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку, швидше за все, розкажуть про почуття за допомогою подарунків, ніж виголосять це вголос

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Які кімнатні рослини необхідно винести з будинку в сад, як правильно вибрати для них місце, а також як за ними доглядати