Лайм

Як закрити смачну аджику із солоних огірків: простий рецепт

Скуштуйте духмяну закуску до страв із м'яса та картоплі

Важко порахувати всі існуючі сьогодні рецепти аджики. Завдяки своїй простоті, насиченому аромату та смаку сезонна закуска з року в рік залишається лідером за кількістю запитів і різноманітних варіацій приготування. Згадуємо доволі оригінальний рецепт аджики з солоними огірками, яка буде незамінною у поєднанні з м'ясом та картоплею.

Для приготування аджики знадобляться такі інгредієнти: огірки солоні (4 шт), часник (5 зуб), олія (2 ч. ложки), томатна паста (2 ст. Ложки), перець чорний (за смаком) та перець червоний (за смаком ).

Фото: Pixabay

Як приготувати смачну аджику з солоними огірками

Натріть солоні огірки на крупній тертці, подрібніть часник за допомогою преса. З'єднайте інгредієнти, ретельно перемішайте.

Додайте до отриманої маси олію, томатну пасту. Поперчіть, перемішайте та спробуйте на смак. Якщо огірки не дали необхідної солі, додайте звичайну сіль за смаком.

Готову аджику накрийте харчовою плівкою та приберіть у холодильник. Дайте настоятися 12 годин - закуска стане більш насиченою та буде готова до вживання.

Для подальшого зберігання розкладіть аджику з огірками по банках, закрийте кришками та зберігайте у холодильнику.

  • Надаєте перевагу менш ніжним закускам і любите рецепти з червоним перцем? Читайте також на theLime, як приготувати смачну кавказьку аджику.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні